De Roy C Ets SPRL

Contactgegevens De Roy C Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roy C Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roy C Ets SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Herkoliers 57A; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 411 79 94 (+32-02 411 79 94) 02 411 79 94 (+32-02 411 79 94)

Fax (fax): 02 411 79 94 (+32-02 411 79 94) 02 411 79 94 (+32-02 411 79 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roy C Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roy C Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roy C Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roy C Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roy C Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roy C Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roy C Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roy C Ets SPRL
Products information De Roy C Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04342315673
Ondernemingsnummer: 3992675781
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Roy C Ets SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Custom cutting of paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roy C Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for De Roy C Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roy C Ets SPRL
Addition kinds of activities for De Roy C Ets SPRL

10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
28340600. dermatologica | Dermatologicals
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
35520112. Kabel- en kabelmachines | Rope and cordage machines
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij De Roy C Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roy C Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roy C Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roy C Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van De Roy C Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of De Roy C Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roy C Ets SPRL. Laat een reactie achter voor De Roy C Ets SPRL. De Roy C Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roy C Ets SPRL. Leave a respond for De Roy C Ets SPRL. De Roy C Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roy C Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten De Roy C Ets SPRL
Location of De Roy C Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of De Roy C Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roy C Ets SPRL De Roy C Ets SPRL: Snack-Express | Elicorp | Mathijs (Huis) | E M C | Meutabel 2OOO NV

Other related companies as De Roy C Ets SPRL: Snack-Express | Elicorp | Mathijs (Huis) | E M C | Meutabel 2OOO NV

De Roy C Ets SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roy C Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04342315673. Het bedrijf De Roy C Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue Herkoliers 57A; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 470,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Custom cutting of paper and cardboard. Producten gemaakt in De Roy C Ets SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Roy C Ets SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roy C Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roy C Ets SPRL, openstaande posities, locatie van De Roy C Ets SPRL op de kaart.

De Roy C Ets SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Roy C Ets SPRL, company assigned to the tax number BE04342315673. The company De Roy C Ets SPRL is located at the address: Rue Herkoliers 57A; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 470,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Custom cutting of paper and cardboard. Products created in De Roy C Ets SPRL were not found.
The main activity of De Roy C Ets SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roy C Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of De Roy C Ets SPRL, open positions, location of De Roy C Ets SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roy C Ets SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roy C Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roy C Ets SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roy C Ets SPRL, employees, financial statistics.