Meutabel 2OOO NV

Contactgegevens Meutabel 2OOO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meutabel 2OOO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meutabel 2OOO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugstraat 31 8720 Oeselgem, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meutabel 2OOO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meutabel 2OOO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meutabel 2OOO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meutabel 2OOO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meutabel 2OOO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meutabel 2OOO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meutabel 2OOO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meutabel 2OOO NV
Products information Meutabel 2OOO NV

BTW identificatienummer (tax): BE02565826416
Ondernemingsnummer: 5973510742
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture manufacturing on a contract basis

Product categorie (product category): Furniture Manufacturing On A Contract Basis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meutabel 2OOO NV
(Get full report from official database of BE for Meutabel 2OOO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meutabel 2OOO NV
Addition kinds of activities for Meutabel 2OOO NV

201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units
50460304. Food warming apparatuur | Food warming equipment

Werken bij Meutabel 2OOO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meutabel 2OOO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meutabel 2OOO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meutabel 2OOO NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

 • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

 • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • keukenmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Les Parisiennes

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Activate

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Meutabel 2OOO NV in sociale netwerken
Look for responds of Meutabel 2OOO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meutabel 2OOO NV. Laat een reactie achter voor Meutabel 2OOO NV. Meutabel 2OOO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meutabel 2OOO NV. Leave a respond for Meutabel 2OOO NV. Meutabel 2OOO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meutabel 2OOO NV op de google maps. Adres en contacten Meutabel 2OOO NV
Location of Meutabel 2OOO NV on the google maps. Address and contacts of Meutabel 2OOO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Meutabel 2OOO NV Meutabel 2OOO NV: DRUKKERIJ EERLINGEN | DE CD-HOEK | KATI TRAVEL | Van Lierde T | dominiek van den steen

Other related companies as Meutabel 2OOO NV: DRUKKERIJ EERLINGEN | DE CD-HOEK | KATI TRAVEL | Van Lierde T | dominiek van den steen

Meutabel 2OOO NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meutabel 2OOO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02565826416. Het bedrijf Meutabel 2OOO NV bevindt zich op het adres: Brugstraat 31 8720 Oeselgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 611,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture Manufacturing On A Contract Basis. Lijst met producten zijn Furniture manufacturing on a contract basis.
De hoofdactiviteit van Meutabel 2OOO NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meutabel 2OOO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meutabel 2OOO NV, openstaande posities, locatie van Meutabel 2OOO NV op de kaart.

Meutabel 2OOO NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meutabel 2OOO NV, company assigned to the tax number BE02565826416. The company Meutabel 2OOO NV is located at the address: Brugstraat 31 8720 Oeselgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 611,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture Manufacturing On A Contract Basis. List of products are Furniture manufacturing on a contract basis.
The main activity of Meutabel 2OOO NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meutabel 2OOO NV is not available. You also can look at reviews of Meutabel 2OOO NV, open positions, location of Meutabel 2OOO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meutabel 2OOO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meutabel 2OOO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meutabel 2OOO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meutabel 2OOO NV, employees, financial statistics.