M茅trax Comag S.A.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • M茅trax Comag S.A.
Private companiesMetal Mining • M茅trax Comag S.A.

Contactgegevens M茅trax Comag S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M茅trax Comag S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M茅trax Comag S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-West 41 9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M茅trax Comag S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M茅trax Comag S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M茅trax Comag S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M茅trax Comag S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M茅trax Comag S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M茅trax Comag S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M茅trax Comag S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M茅trax Comag S.A.
Products information M茅trax Comag S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07959014892
Ondernemingsnummer: 5904296875
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Wall hangings

Product categorie (product category): Cushion And Pillow Cases

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M茅trax Comag S.A.
(Get full report from official database of BE for M茅trax Comag S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M茅trax Comag S.A.
Addition kinds of activities for M茅trax Comag S.A.

737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
31440000. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
33120300. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan

Werken bij M茅trax Comag S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M茅trax Comag S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M茅trax Comag S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M茅trax Comag S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van M茅trax Comag S.A. in sociale netwerken
Look for responds of M茅trax Comag S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M茅trax Comag S.A.. Laat een reactie achter voor M茅trax Comag S.A.. M茅trax Comag S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M茅trax Comag S.A.. Leave a respond for M茅trax Comag S.A.. M茅trax Comag S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M茅trax Comag S.A. op de google maps. Adres en contacten M茅trax Comag S.A.
Location of M茅trax Comag S.A. on the google maps. Address and contacts of M茅trax Comag S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come M茅trax Comag S.A. M茅trax Comag S.A.: W.R.C. BVBA | RIK TAVEIRNE | CR?A'TIF | VID?O CLUB JOHNNY | Foré Hendrik Ballooning

Other related companies as M茅trax Comag S.A.: W.R.C. BVBA | RIK TAVEIRNE | CR?A'TIF | VID?O CLUB JOHNNY | Foré Hendrik Ballooning

M茅trax Comag S.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M茅trax Comag S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959014892. Het bedrijf M茅trax Comag S.A. bevindt zich op het adres: Industriepark-West 41 9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cushion And Pillow Cases. Lijst met producten zijn Wall hangings.
De hoofdactiviteit van M茅trax Comag S.A. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M茅trax Comag S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M茅trax Comag S.A., openstaande posities, locatie van M茅trax Comag S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M茅trax Comag S.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is M茅trax Comag S.A., company assigned to the tax number BE07959014892. The company M茅trax Comag S.A. is located at the address: Industriepark-West 41 9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cushion And Pillow Cases. List of products are Wall hangings.
The main activity of M茅trax Comag S.A. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M茅trax Comag S.A. is not available. You also can look at reviews of M茅trax Comag S.A., open positions, location of M茅trax Comag S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M茅trax Comag S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M茅trax Comag S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M茅trax Comag S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M茅trax Comag S.A., employees, financial statistics.