RIK TAVEIRNE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • RIK TAVEIRNE
Private companiesMetal Mining • RIK TAVEIRNE

Contactgegevens RIK TAVEIRNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK TAVEIRNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK TAVEIRNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROSPER MONCAREYSTRAAT 6; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50215510 (+32-50215510) 50215510 (+32-50215510)

Fax (fax): +32 (67) 163-65-50 +32 (67) 163-65-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK TAVEIRNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK TAVEIRNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK TAVEIRNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK TAVEIRNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK TAVEIRNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK TAVEIRNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK TAVEIRNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK TAVEIRNE
Products information RIK TAVEIRNE

BTW identificatienummer (tax): BE02341430664
Ondernemingsnummer: 1661102294
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK TAVEIRNE
(Get full report from official database of BE for RIK TAVEIRNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK TAVEIRNE
Addition kinds of activities for RIK TAVEIRNE

3398. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij RIK TAVEIRNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK TAVEIRNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK TAVEIRNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK TAVEIRNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

 • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

 • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

 • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

  Regio: GUIGOVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Opdienen Afwas

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van RIK TAVEIRNE in sociale netwerken
Look for responds of RIK TAVEIRNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK TAVEIRNE. Laat een reactie achter voor RIK TAVEIRNE. RIK TAVEIRNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK TAVEIRNE. Leave a respond for RIK TAVEIRNE. RIK TAVEIRNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK TAVEIRNE op de google maps. Adres en contacten RIK TAVEIRNE
Location of RIK TAVEIRNE on the google maps. Address and contacts of RIK TAVEIRNE

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK TAVEIRNE RIK TAVEIRNE: E.E. LA HESTRE | Demeuldre | Bouwwerken Peeters Marc B.V.B.A. | ROGER REYNTIENS | POLICE F?D?RALE

Other related companies as RIK TAVEIRNE: E.E. LA HESTRE | Demeuldre | Bouwwerken Peeters Marc B.V.B.A. | ROGER REYNTIENS | POLICE F?D?RALE

RIK TAVEIRNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK TAVEIRNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02341430664. Het bedrijf RIK TAVEIRNE bevindt zich op het adres: PROSPER MONCAREYSTRAAT 6; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RIK TAVEIRNE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK TAVEIRNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK TAVEIRNE, openstaande posities, locatie van RIK TAVEIRNE op de kaart.

RIK TAVEIRNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK TAVEIRNE, company assigned to the tax number BE02341430664. The company RIK TAVEIRNE is located at the address: PROSPER MONCAREYSTRAAT 6; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RIK TAVEIRNE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK TAVEIRNE is not available. You also can look at reviews of RIK TAVEIRNE, open positions, location of RIK TAVEIRNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK TAVEIRNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK TAVEIRNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK TAVEIRNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK TAVEIRNE, employees, financial statistics.