Deco Philip NV

Contactgegevens Deco Philip NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deco Philip NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deco Philip NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Betlehem 9; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 04 18; 0475 87 07 92 (+32-056 51 04 18; 0475 87 07 92) 056 51 04 18; 0475 87 07 92 (+32-056 51 04 18; 0475 87 07 92)

Fax (fax): 056 52 01 72 (+32-056 52 01 72) 056 52 01 72 (+32-056 52 01 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deco Philip NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deco Philip NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deco Philip NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deco Philip NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deco Philip NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deco Philip NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deco Philip NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deco Philip NV
Products information Deco Philip NV

BTW identificatienummer (tax): BE06863952636
Ondernemingsnummer: 4357696533
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Painting contractors

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deco Philip NV
(Get full report from official database of BE for Deco Philip NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deco Philip NV
Addition kinds of activities for Deco Philip NV

02790201. Volière | Aviary
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij Deco Philip NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deco Philip NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deco Philip NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deco Philip NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

    Regio: REKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van Deco Philip NV in sociale netwerken
Look for responds of Deco Philip NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deco Philip NV. Laat een reactie achter voor Deco Philip NV. Deco Philip NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deco Philip NV. Leave a respond for Deco Philip NV. Deco Philip NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deco Philip NV op de google maps. Adres en contacten Deco Philip NV
Location of Deco Philip NV on the google maps. Address and contacts of Deco Philip NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Deco Philip NV Deco Philip NV: Nordal BVBA | Ven Brussels | HUBO KOEN | GARAGE PLATTES | AUTOCENTER LAMMERTIJN

Other related companies as Deco Philip NV: Nordal BVBA | Ven Brussels | HUBO KOEN | GARAGE PLATTES | AUTOCENTER LAMMERTIJN

Deco Philip NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deco Philip NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06863952636. Het bedrijf Deco Philip NV bevindt zich op het adres: Betlehem 9; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Deco Philip NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deco Philip NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deco Philip NV, openstaande posities, locatie van Deco Philip NV op de kaart.

Deco Philip NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deco Philip NV, company assigned to the tax number BE06863952636. The company Deco Philip NV is located at the address: Betlehem 9; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Painting contractors.
The main activity of Deco Philip NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deco Philip NV is not available. You also can look at reviews of Deco Philip NV, open positions, location of Deco Philip NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deco Philip NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deco Philip NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deco Philip NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deco Philip NV, employees, financial statistics.