Nordal BVBA

Contactgegevens Nordal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nordal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nordal BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1101; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 47 25 36 (+32-089 47 25 36) 089 47 25 36 (+32-089 47 25 36)

Fax (fax): 089 47 23 73 (+32-089 47 23 73) 089 47 23 73 (+32-089 47 23 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nordal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nordal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nordal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nordal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nordal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nordal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nordal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nordal BVBA
Products information Nordal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08977722167
Ondernemingsnummer: 5223419189
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Tiles

Product categorie (product category): Road building materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nordal BVBA
(Get full report from official database of BE for Nordal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nordal BVBA
Addition kinds of activities for Nordal BVBA

943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
20460403. hydrol | Hydrol
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
35419913. Robots voor het boren, snijden, slijpen, polijsten, enz. | Robots for drilling, cutting, grinding, polishing, etc.
36340208. Trays, warming | Trays, warming
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
59999904. luifels | Awnings
79299901. Acteur | Actor

Werken bij Nordal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nordal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nordal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nordal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Nordal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nordal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nordal BVBA. Laat een reactie achter voor Nordal BVBA. Nordal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nordal BVBA. Leave a respond for Nordal BVBA. Nordal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nordal BVBA op de google maps. Adres en contacten Nordal BVBA
Location of Nordal BVBA on the google maps. Address and contacts of Nordal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nordal BVBA Nordal BVBA: PآTISSERIE LA CIGALE | POSTOMAT WAREGEM | PAUL DE GRAEF | ROSA DE CLERCK | European Society of Intensive Care Medicine

Other related companies as Nordal BVBA: PآTISSERIE LA CIGALE | POSTOMAT WAREGEM | PAUL DE GRAEF | ROSA DE CLERCK | European Society of Intensive Care Medicine

Nordal BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nordal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08977722167. Het bedrijf Nordal BVBA bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1101; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 394,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Road building materials. Lijst met producten zijn Tiles.
De hoofdactiviteit van Nordal BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nordal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nordal BVBA, openstaande posities, locatie van Nordal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nordal BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nordal BVBA, company assigned to the tax number BE08977722167. The company Nordal BVBA is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1101; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 394,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Road building materials. List of products are Tiles.
The main activity of Nordal BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nordal BVBA is not available. You also can look at reviews of Nordal BVBA, open positions, location of Nordal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nordal BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nordal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nordal BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nordal BVBA, employees, financial statistics.