Beckers Interieur BVBA

Contactgegevens Beckers Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beckers Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beckers Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlaan 25; 3910; Neerpelt, België

Telefoon (phone): 011 64 20 35 (+32-011 64 20 35) 011 64 20 35 (+32-011 64 20 35)

Fax (fax): 011 64 20 35 (+32-011 64 20 35) 011 64 20 35 (+32-011 64 20 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beckers Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beckers Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beckers Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beckers Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beckers Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beckers Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beckers Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beckers Interieur BVBA
Products information Beckers Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03987731933
Ondernemingsnummer: 2421905517
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Beckers Interieur BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beckers Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Beckers Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beckers Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Beckers Interieur BVBA

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
07220101. Hakken en silo vulling diensten | Chopping and silo filling services
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
36619900. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
50720201. Bestek | Cutlery
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting

Werken bij Beckers Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beckers Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beckers Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beckers Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van Beckers Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Beckers Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beckers Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Beckers Interieur BVBA. Beckers Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beckers Interieur BVBA. Leave a respond for Beckers Interieur BVBA. Beckers Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beckers Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Beckers Interieur BVBA
Location of Beckers Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Beckers Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Beckers Interieur BVBA Beckers Interieur BVBA: MAISON LA MANON | EUROPEAN BIZNESS CAR'S | MARNIX HAVERBEKE | C. WINANCE | JEAN LAMBOTTE

Other related companies as Beckers Interieur BVBA: MAISON LA MANON | EUROPEAN BIZNESS CAR'S | MARNIX HAVERBEKE | C. WINANCE | JEAN LAMBOTTE

Beckers Interieur BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beckers Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987731933. Het bedrijf Beckers Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 25; 3910; Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Producten gemaakt in Beckers Interieur BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beckers Interieur BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beckers Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beckers Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Beckers Interieur BVBA op de kaart.

Beckers Interieur BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beckers Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE03987731933. The company Beckers Interieur BVBA is located at the address: Koning Albertlaan 25; 3910; Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. Products created in Beckers Interieur BVBA were not found.
The main activity of Beckers Interieur BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beckers Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Beckers Interieur BVBA, open positions, location of Beckers Interieur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beckers Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beckers Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beckers Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beckers Interieur BVBA, employees, financial statistics.