JEAN LAMBOTTE

Contactgegevens JEAN LAMBOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN LAMBOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN LAMBOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D' OHA 5; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85232868 (+32-85232868) 85232868 (+32-85232868)

Fax (fax): +32 (53) 953-14-23 +32 (53) 953-14-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN LAMBOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN LAMBOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN LAMBOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN LAMBOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN LAMBOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN LAMBOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN LAMBOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN LAMBOTTE
Products information JEAN LAMBOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE08729705810
Ondernemingsnummer: 8509704589
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN LAMBOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN LAMBOTTE
(Get full report from official database of BE for JEAN LAMBOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN LAMBOTTE
Addition kinds of activities for JEAN LAMBOTTE

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
15220101. Appartementbouw | Apartment building construction
35230415. Pluimvee brouwerijen, voeders en waterers | Poultry brooders, feeders and waterers
50329901. Aggregaat | Aggregate
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij JEAN LAMBOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN LAMBOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN LAMBOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN LAMBOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van JEAN LAMBOTTE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN LAMBOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN LAMBOTTE. Laat een reactie achter voor JEAN LAMBOTTE. JEAN LAMBOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN LAMBOTTE. Leave a respond for JEAN LAMBOTTE. JEAN LAMBOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN LAMBOTTE op de google maps. Adres en contacten JEAN LAMBOTTE
Location of JEAN LAMBOTTE on the google maps. Address and contacts of JEAN LAMBOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN LAMBOTTE JEAN LAMBOTTE: INTERCASH BVBA | HUIS FRANA | JOSEPH DEGRAEVE | BUREAU MIVECO | VANDEMAELE

Other related companies as JEAN LAMBOTTE: INTERCASH BVBA | HUIS FRANA | JOSEPH DEGRAEVE | BUREAU MIVECO | VANDEMAELE

JEAN LAMBOTTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN LAMBOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08729705810. Het bedrijf JEAN LAMBOTTE bevindt zich op het adres: RUE D' OHA 5; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in JEAN LAMBOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN LAMBOTTE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN LAMBOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN LAMBOTTE, openstaande posities, locatie van JEAN LAMBOTTE op de kaart.

JEAN LAMBOTTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN LAMBOTTE, company assigned to the tax number BE08729705810. The company JEAN LAMBOTTE is located at the address: RUE D' OHA 5; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in JEAN LAMBOTTE were not found.
The main activity of JEAN LAMBOTTE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN LAMBOTTE is not available. You also can look at reviews of JEAN LAMBOTTE, open positions, location of JEAN LAMBOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN LAMBOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN LAMBOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN LAMBOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN LAMBOTTE, employees, financial statistics.