FEFEYE (MAISON)

Contactgegevens FEFEYE (MAISON): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEFEYE (MAISON): address, phone, fax, email, website, opening hours

FEFEYE (MAISON)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Gilles 554; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 252 46 21 (+32-04 252 46 21) 04 252 46 21 (+32-04 252 46 21)

Fax (fax): +32 (59) 761-27-34 +32 (59) 761-27-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEFEYE (MAISON): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEFEYE (MAISON)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEFEYE (MAISON)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEFEYE (MAISON), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEFEYE (MAISON). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEFEYE (MAISON), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEFEYE (MAISON). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEFEYE (MAISON)
Products information FEFEYE (MAISON)

BTW identificatienummer (tax): BE05155853271
Ondernemingsnummer: 5581848144
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Antiques

Product categorie (product category): Curiosity shops and clearers of furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEFEYE (MAISON)
(Get full report from official database of BE for FEFEYE (MAISON))

Aanvulling soorten activiteiten voor FEFEYE (MAISON)
Addition kinds of activities for FEFEYE (MAISON)

14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
34119905. Pannen, in blik | Pans, tinned
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
50910706. Zeilboten | Sailboats
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij FEFEYE (MAISON): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEFEYE (MAISON): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEFEYE (MAISON). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEFEYE (MAISON). Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

Zoek naar antwoorden van FEFEYE (MAISON) in sociale netwerken
Look for responds of FEFEYE (MAISON) in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEFEYE (MAISON). Laat een reactie achter voor FEFEYE (MAISON). FEFEYE (MAISON) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEFEYE (MAISON). Leave a respond for FEFEYE (MAISON). FEFEYE (MAISON) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEFEYE (MAISON) op de google maps. Adres en contacten FEFEYE (MAISON)
Location of FEFEYE (MAISON) on the google maps. Address and contacts of FEFEYE (MAISON)

Andere gerelateerde bedrijven als come FEFEYE (MAISON) FEFEYE (MAISON): Krekelbergh-SociaalBureau | Brigitte | L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX | HUIS MISTER DREAM | Demoustier

Other related companies as FEFEYE (MAISON): Krekelbergh-SociaalBureau | Brigitte | L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX | HUIS MISTER DREAM | Demoustier

FEFEYE (MAISON) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEFEYE (MAISON), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05155853271. Het bedrijf FEFEYE (MAISON) bevindt zich op het adres: Rue Saint-Gilles 554; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curiosity shops and clearers of furniture. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van FEFEYE (MAISON) is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEFEYE (MAISON) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEFEYE (MAISON), openstaande posities, locatie van FEFEYE (MAISON) op de kaart.

FEFEYE (MAISON) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEFEYE (MAISON), company assigned to the tax number BE05155853271. The company FEFEYE (MAISON) is located at the address: Rue Saint-Gilles 554; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curiosity shops and clearers of furniture. List of products are Antiques.
The main activity of FEFEYE (MAISON) is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FEFEYE (MAISON) is not available. You also can look at reviews of FEFEYE (MAISON), open positions, location of FEFEYE (MAISON) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEFEYE (MAISON), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEFEYE (MAISON), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEFEYE (MAISON), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEFEYE (MAISON), employees, financial statistics.