L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX
Private companiesInsurance Carriers • L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX

Contactgegevens L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Vinois 24; 7890; Ellezelles, België

Telefoon (phone): 068 54 37 74; 0475 58 89 02 (+32-068 54 37 74; 0475 58 89 02) 068 54 37 74; 0475 58 89 02 (+32-068 54 37 74; 0475 58 89 02)

Fax (fax): +32 (53) 363-14-28 +32 (53) 363-14-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX
Products information L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX

BTW identificatienummer (tax): BE06271514892
Ondernemingsnummer: 6466796875
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Furniture - General

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX
(Get full report from official database of BE for L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX
Addition kinds of activities for L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX

154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
26210408. Tekstpapier | Text paper
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers

Werken bij L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

Zoek naar antwoorden van L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX in sociale netwerken
Look for responds of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. Laat een reactie achter voor L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. Leave a respond for L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX. L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX op de google maps. Adres en contacten L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX
Location of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX on the google maps. Address and contacts of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: Beauty Non Stop | FLDEROANNE SA | TH. CREPEL | DECLERCQ | Zoo de Jette (Au)

Other related companies as L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX: Beauty Non Stop | FLDEROANNE SA | TH. CREPEL | DECLERCQ | Zoo de Jette (Au)

L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06271514892. Het bedrijf L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX bevindt zich op het adres: Rue Jean Vinois 24; 7890; Ellezelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Galleries. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, openstaande posities, locatie van L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX op de kaart.

L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, company assigned to the tax number BE06271514892. The company L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is located at the address: Rue Jean Vinois 24; 7890; Ellezelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Galleries. List of products are Furniture - General.
The main activity of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX is not available. You also can look at reviews of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, open positions, location of L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX, employees, financial statistics.