Gijmacon

Contactgegevens Gijmacon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gijmacon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gijmacon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg Noord 1163; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 81 03 00 (+32-089 81 03 00) 089 81 03 00 (+32-089 81 03 00)

Fax (fax): +32 (83) 928-24-66 +32 (83) 928-24-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gijmacon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gijmacon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gijmacon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gijmacon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gijmacon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gijmacon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gijmacon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gijmacon
Products information Gijmacon

BTW identificatienummer (tax): BE03401336669
Ondernemingsnummer: 8656921386
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Verandas; Windows; Fa?ade covering

Product categorie (product category): Cupolas - Skylight

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gijmacon
(Get full report from official database of BE for Gijmacon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gijmacon
Addition kinds of activities for Gijmacon

27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery

Werken bij Gijmacon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gijmacon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gijmacon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gijmacon. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van Gijmacon in sociale netwerken
Look for responds of Gijmacon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gijmacon. Laat een reactie achter voor Gijmacon. Gijmacon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gijmacon. Leave a respond for Gijmacon. Gijmacon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gijmacon op de google maps. Adres en contacten Gijmacon
Location of Gijmacon on the google maps. Address and contacts of Gijmacon

Andere gerelateerde bedrijven als come Gijmacon Gijmacon: Aristotle GDR & Co | COIFFURE JEAN-PIERRE | LEBERG BRONNEN NV MINAK | VRIJE KLEUTERSCHOOL | Jurgens N

Other related companies as Gijmacon: Aristotle GDR & Co | COIFFURE JEAN-PIERRE | LEBERG BRONNEN NV MINAK | VRIJE KLEUTERSCHOOL | Jurgens N

Gijmacon is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gijmacon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03401336669. Het bedrijf Gijmacon bevindt zich op het adres: Industrieweg Noord 1163; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cupolas - Skylight. Lijst met producten zijn Verandas; Windows; Fa?ade covering.
De hoofdactiviteit van Gijmacon is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gijmacon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gijmacon, openstaande posities, locatie van Gijmacon op de kaart.

Gijmacon is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gijmacon, company assigned to the tax number BE03401336669. The company Gijmacon is located at the address: Industrieweg Noord 1163; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cupolas - Skylight. List of products are Verandas; Windows; Fa?ade covering.
The main activity of Gijmacon is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gijmacon is not available. You also can look at reviews of Gijmacon, open positions, location of Gijmacon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gijmacon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gijmacon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gijmacon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gijmacon, employees, financial statistics.