Jurgens N

Contactgegevens Jurgens N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jurgens N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jurgens N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maasfortbaan 160; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 53 87 (+32-03 480 53 87) 03 480 53 87 (+32-03 480 53 87)

Fax (fax): +32 (69) 993-33-66 +32 (69) 993-33-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jurgens N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jurgens N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jurgens N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jurgens N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jurgens N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jurgens N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jurgens N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jurgens N
Products information Jurgens N

BTW identificatienummer (tax): BE04408233642
Ondernemingsnummer: 7275390625
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Jurgens N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jurgens N
(Get full report from official database of BE for Jurgens N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jurgens N
Addition kinds of activities for Jurgens N

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
423100. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution

Werken bij Jurgens N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jurgens N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jurgens N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jurgens N. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van Jurgens N in sociale netwerken
Look for responds of Jurgens N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jurgens N. Laat een reactie achter voor Jurgens N. Jurgens N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jurgens N. Leave a respond for Jurgens N. Jurgens N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jurgens N op de google maps. Adres en contacten Jurgens N
Location of Jurgens N on the google maps. Address and contacts of Jurgens N

Andere gerelateerde bedrijven als come Jurgens N Jurgens N: SNACK-BAR FORO ROMANA | ALEXANDER VAN HUFFEL | Aube Coiffure SPRL | ACTION MOTOR MODERN | MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

Other related companies as Jurgens N: SNACK-BAR FORO ROMANA | ALEXANDER VAN HUFFEL | Aube Coiffure SPRL | ACTION MOTOR MODERN | MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

Jurgens N is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jurgens N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04408233642. Het bedrijf Jurgens N bevindt zich op het adres: Maasfortbaan 160; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Jurgens N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jurgens N is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jurgens N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jurgens N, openstaande posities, locatie van Jurgens N op de kaart.

Jurgens N is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jurgens N, company assigned to the tax number BE04408233642. The company Jurgens N is located at the address: Maasfortbaan 160; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pedicure. Products created in Jurgens N were not found.
The main activity of Jurgens N is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jurgens N is not available. You also can look at reviews of Jurgens N, open positions, location of Jurgens N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jurgens N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jurgens N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jurgens N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jurgens N, employees, financial statistics.