MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

Contactgegevens MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Geelsebaan 100; 2431; Laakdal (Veerle), België

Telefoon (phone): 014 84 03 19; 014 84 24 48 (+32-014 84 03 19; 014 84 24 48) 014 84 03 19; 014 84 24 48 (+32-014 84 03 19; 014 84 24 48)

Fax (fax): 014 84 16 47 (+32-014 84 16 47) 014 84 16 47 (+32-014 84 16 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA
Products information MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05949615478
Ondernemingsnummer: 3486206054
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Beds & mattresses - Retail; Furniture - General; Furniture - Juvenile

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA
Addition kinds of activities for MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
51490101. Kookoliën | Cooking oils

Werken bij MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Schrijnwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. Laat een reactie achter voor MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. Leave a respond for MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA. MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA
Location of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: GALERIE R. KETELBUTERS | KBC ASSURANCES | YVES NERINCKX | LUC SLACHMUYLDERS | J. VAN ROSSEN

Other related companies as MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA: GALERIE R. KETELBUTERS | KBC ASSURANCES | YVES NERINCKX | LUC SLACHMUYLDERS | J. VAN ROSSEN

MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949615478. Het bedrijf MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA bevindt zich op het adres: Oude Geelsebaan 100; 2431; Laakdal (Veerle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Design. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Furniture - General; Furniture - Juvenile.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, openstaande posities, locatie van MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, company assigned to the tax number BE05949615478. The company MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is located at the address: Oude Geelsebaan 100; 2431; Laakdal (Veerle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Design. List of products are Beds & mattresses - Retail; Furniture - General; Furniture - Juvenile.
The main activity of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, open positions, location of MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA, employees, financial statistics.