Poppunt VZW

Contactgegevens Poppunt VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poppunt VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poppunt VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driekoningenstraat 48; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 765 07 48 (+32-03 765 07 48) 03 765 07 48 (+32-03 765 07 48)

Fax (fax): 03 765 07 47 (+32-03 765 07 47) 03 765 07 47 (+32-03 765 07 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poppunt VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poppunt VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poppunt VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poppunt VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poppunt VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poppunt VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poppunt VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poppunt VZW
Products information Poppunt VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03501037597
Ondernemingsnummer: 4734527587
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Poppunt VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poppunt VZW
(Get full report from official database of BE for Poppunt VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poppunt VZW
Addition kinds of activities for Poppunt VZW

965102. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
51370603. Rokken | Skirts
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh

Werken bij Poppunt VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poppunt VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poppunt VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poppunt VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van Poppunt VZW in sociale netwerken
Look for responds of Poppunt VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poppunt VZW. Laat een reactie achter voor Poppunt VZW. Poppunt VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poppunt VZW. Leave a respond for Poppunt VZW. Poppunt VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poppunt VZW op de google maps. Adres en contacten Poppunt VZW
Location of Poppunt VZW on the google maps. Address and contacts of Poppunt VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Poppunt VZW Poppunt VZW: GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV | BELGOREX SA | JOAN DUYTSCHAEVER | MAX DECO MALONNE | MONTULET A.D.F.

Other related companies as Poppunt VZW: GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV | BELGOREX SA | JOAN DUYTSCHAEVER | MAX DECO MALONNE | MONTULET A.D.F.

Poppunt VZW is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poppunt VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501037597. Het bedrijf Poppunt VZW bevindt zich op het adres: Driekoningenstraat 48; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Poppunt VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poppunt VZW is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poppunt VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poppunt VZW, openstaande posities, locatie van Poppunt VZW op de kaart.

Poppunt VZW is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poppunt VZW, company assigned to the tax number BE03501037597. The company Poppunt VZW is located at the address: Driekoningenstraat 48; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in Poppunt VZW were not found.
The main activity of Poppunt VZW is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Poppunt VZW is not available. You also can look at reviews of Poppunt VZW, open positions, location of Poppunt VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poppunt VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poppunt VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poppunt VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poppunt VZW, employees, financial statistics.