GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV
Private companiesOil and Gas Extraction • GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV

Contactgegevens GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1170-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-674.98.10 (+32-02-674.98.10) 02-674.98.10 (+32-02-674.98.10)

Fax (fax): 02-672.33.89 (+32-02-672.33.89) 02-672.33.89 (+32-02-672.33.89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV
Products information GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE09656127929
Ondernemingsnummer: 8633026123
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV
(Get full report from official database of BE for GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV
Addition kinds of activities for GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV

354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials

Werken bij GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. Laat een reactie achter voor GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. Leave a respond for GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV. GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV op de google maps. Adres en contacten GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV
Location of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV on the google maps. Address and contacts of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: FLETABLISSEMENTS BRICHART SA | Ideal Volet SPRL | Detavernier Y | LA SENIORERIE DES ARDENNES | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV: FLETABLISSEMENTS BRICHART SA | Ideal Volet SPRL | Detavernier Y | LA SENIORERIE DES ARDENNES | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656127929. Het bedrijf GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV bevindt zich op het adres: 1170-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, openstaande posities, locatie van GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV op de kaart.

GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is a company, that was registered 2009 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, company assigned to the tax number BE09656127929. The company GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is located at the address: 1170-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV were not found.
The main activity of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV is not available. You also can look at reviews of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, open positions, location of GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY CARPENTER & COMPANY SA/NV, employees, financial statistics.