Gran-Poder ASBL

Contactgegevens Gran-Poder ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gran-Poder ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gran-Poder ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palais outre Ponts 462; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 66 59 (+32-02 479 66 59) 02 479 66 59 (+32-02 479 66 59)

Fax (fax): +32 (82) 956-92-44 +32 (82) 956-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gran-Poder ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gran-Poder ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gran-Poder ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gran-Poder ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gran-Poder ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gran-Poder ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gran-Poder ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gran-Poder ASBL
Products information Gran-Poder ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08352874755
Ondernemingsnummer: 7293518066
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Gran-Poder ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gran-Poder ASBL
(Get full report from official database of BE for Gran-Poder ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gran-Poder ASBL
Addition kinds of activities for Gran-Poder ASBL

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
344600. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
38250208. Distorsiemeters en analysatoren | Distortion meters and analyzers
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's

Werken bij Gran-Poder ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gran-Poder ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gran-Poder ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gran-Poder ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Gran-Poder ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Gran-Poder ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gran-Poder ASBL. Laat een reactie achter voor Gran-Poder ASBL. Gran-Poder ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gran-Poder ASBL. Leave a respond for Gran-Poder ASBL. Gran-Poder ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gran-Poder ASBL op de google maps. Adres en contacten Gran-Poder ASBL
Location of Gran-Poder ASBL on the google maps. Address and contacts of Gran-Poder ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gran-Poder ASBL Gran-Poder ASBL: Dochy (Immo) BVBA | CHRISTIAN CLAEYS | FROIDECOEUR-PRIJOT | BUREAU MEDIA + | Handelshof Frituur

Other related companies as Gran-Poder ASBL: Dochy (Immo) BVBA | CHRISTIAN CLAEYS | FROIDECOEUR-PRIJOT | BUREAU MEDIA + | Handelshof Frituur

Gran-Poder ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gran-Poder ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352874755. Het bedrijf Gran-Poder ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Palais outre Ponts 462; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 869,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Gran-Poder ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gran-Poder ASBL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gran-Poder ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gran-Poder ASBL, openstaande posities, locatie van Gran-Poder ASBL op de kaart.

Gran-Poder ASBL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gran-Poder ASBL, company assigned to the tax number BE08352874755. The company Gran-Poder ASBL is located at the address: Rue des Palais outre Ponts 462; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 869,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in Gran-Poder ASBL were not found.
The main activity of Gran-Poder ASBL is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gran-Poder ASBL is not available. You also can look at reviews of Gran-Poder ASBL, open positions, location of Gran-Poder ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gran-Poder ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gran-Poder ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gran-Poder ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gran-Poder ASBL, employees, financial statistics.