Handelshof Frituur

Contactgegevens Handelshof Frituur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Handelshof Frituur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Handelshof Frituur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldplein 43; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 09 39 (+32-03 488 09 39) 03 488 09 39 (+32-03 488 09 39)

Fax (fax): 03 489 16 81 (+32-03 489 16 81) 03 489 16 81 (+32-03 489 16 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Handelshof Frituur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Handelshof Frituur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Handelshof Frituur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Handelshof Frituur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Handelshof Frituur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Handelshof Frituur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Handelshof Frituur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Handelshof Frituur
Products information Handelshof Frituur

BTW identificatienummer (tax): BE08508331298
Ondernemingsnummer: 6260253906
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Snack-bars

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Handelshof Frituur
(Get full report from official database of BE for Handelshof Frituur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Handelshof Frituur
Addition kinds of activities for Handelshof Frituur

273100. Boekuitgeverij | Book publishing
24990902. Vleesplaten, hout | Meat boards, wood
32219906. Flesjes, glas | Vials, glass
50130121. Lichaamsreparatie of verfartikelen, automotive | Body repair or paint shop supplies, automotive
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor

Werken bij Handelshof Frituur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Handelshof Frituur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Handelshof Frituur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Handelshof Frituur. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

Zoek naar antwoorden van Handelshof Frituur in sociale netwerken
Look for responds of Handelshof Frituur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Handelshof Frituur. Laat een reactie achter voor Handelshof Frituur. Handelshof Frituur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Handelshof Frituur. Leave a respond for Handelshof Frituur. Handelshof Frituur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Handelshof Frituur op de google maps. Adres en contacten Handelshof Frituur
Location of Handelshof Frituur on the google maps. Address and contacts of Handelshof Frituur

Andere gerelateerde bedrijven als come Handelshof Frituur Handelshof Frituur: HABITAS | SINT-GODELIEVE WOON & ZORGCENTRUM VOOR OUDEREN | Joos L | LE SOUFFLE DE VIE | MONDELAERS KOENRAAD

Other related companies as Handelshof Frituur: HABITAS | SINT-GODELIEVE WOON & ZORGCENTRUM VOOR OUDEREN | Joos L | LE SOUFFLE DE VIE | MONDELAERS KOENRAAD

Handelshof Frituur is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Handelshof Frituur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08508331298. Het bedrijf Handelshof Frituur bevindt zich op het adres: Leopoldplein 43; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Lijst met producten zijn Snack-bars.
De hoofdactiviteit van Handelshof Frituur is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Handelshof Frituur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Handelshof Frituur, openstaande posities, locatie van Handelshof Frituur op de kaart.

Handelshof Frituur is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Handelshof Frituur, company assigned to the tax number BE08508331298. The company Handelshof Frituur is located at the address: Leopoldplein 43; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. List of products are Snack-bars.
The main activity of Handelshof Frituur is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Handelshof Frituur is not available. You also can look at reviews of Handelshof Frituur, open positions, location of Handelshof Frituur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Handelshof Frituur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Handelshof Frituur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Handelshof Frituur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Handelshof Frituur, employees, financial statistics.