MATHIEU GIJBELS NV

Contactgegevens MATHIEU GIJBELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATHIEU GIJBELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATHIEU GIJBELS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg-Noord 1161 3660 Opglabbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-81-91-00 32-89-81-91-00

Fax (fax): 32-89-81-91-01 32-89-81-91-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATHIEU GIJBELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATHIEU GIJBELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATHIEU GIJBELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATHIEU GIJBELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATHIEU GIJBELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATHIEU GIJBELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATHIEU GIJBELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATHIEU GIJBELS NV
Products information MATHIEU GIJBELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03824035644
Ondernemingsnummer: 1919830322
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MATHIEU GIJBELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Construction, industrial - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATHIEU GIJBELS NV
(Get full report from official database of BE for MATHIEU GIJBELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATHIEU GIJBELS NV
Addition kinds of activities for MATHIEU GIJBELS NV

519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage

Werken bij MATHIEU GIJBELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATHIEU GIJBELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATHIEU GIJBELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATHIEU GIJBELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

Zoek naar antwoorden van MATHIEU GIJBELS NV in sociale netwerken
Look for responds of MATHIEU GIJBELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATHIEU GIJBELS NV. Laat een reactie achter voor MATHIEU GIJBELS NV. MATHIEU GIJBELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATHIEU GIJBELS NV. Leave a respond for MATHIEU GIJBELS NV. MATHIEU GIJBELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATHIEU GIJBELS NV op de google maps. Adres en contacten MATHIEU GIJBELS NV
Location of MATHIEU GIJBELS NV on the google maps. Address and contacts of MATHIEU GIJBELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MATHIEU GIJBELS NV MATHIEU GIJBELS NV: FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL | CDS IMMO SPRL | PRINTON BENELUX | HUIS VANGELABBEEK | Hobby Shop Kreatief BVBA

Other related companies as MATHIEU GIJBELS NV: FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL | CDS IMMO SPRL | PRINTON BENELUX | HUIS VANGELABBEEK | Hobby Shop Kreatief BVBA

MATHIEU GIJBELS NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATHIEU GIJBELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03824035644. Het bedrijf MATHIEU GIJBELS NV bevindt zich op het adres: Industrieweg-Noord 1161 3660 Opglabbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Construction, industrial - contractors. Producten gemaakt in MATHIEU GIJBELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATHIEU GIJBELS NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATHIEU GIJBELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATHIEU GIJBELS NV, openstaande posities, locatie van MATHIEU GIJBELS NV op de kaart.

MATHIEU GIJBELS NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATHIEU GIJBELS NV, company assigned to the tax number BE03824035644. The company MATHIEU GIJBELS NV is located at the address: Industrieweg-Noord 1161 3660 Opglabbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Construction, industrial - contractors. Products created in MATHIEU GIJBELS NV were not found.
The main activity of MATHIEU GIJBELS NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATHIEU GIJBELS NV is not available. You also can look at reviews of MATHIEU GIJBELS NV, open positions, location of MATHIEU GIJBELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATHIEU GIJBELS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATHIEU GIJBELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATHIEU GIJBELS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATHIEU GIJBELS NV, employees, financial statistics.