FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL

Contactgegevens FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aachener Strasse 15 4780 Saint Vith - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-80-28-04-80 32-80-28-04-80

Fax (fax): 32-80-22-68-56 32-80-22-68-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL
Products information FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01304595947
Ondernemingsnummer: 7964233398
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL
(Get full report from official database of BE for FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL
Addition kinds of activities for FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning

Werken bij FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

Zoek naar antwoorden van FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. Laat een reactie achter voor FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. Leave a respond for FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL. FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL op de google maps. Adres en contacten FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL
Location of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL on the google maps. Address and contacts of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: FLEDDIE STOBART BELGIUM NV | Campagnevrienden (De) | VDAB CONSULT | S.K. WACHTEBEKE | Bleeckx A-F

Other related companies as FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL: FLEDDIE STOBART BELGIUM NV | Campagnevrienden (De) | VDAB CONSULT | S.K. WACHTEBEKE | Bleeckx A-F

FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01304595947. Het bedrijf FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL bevindt zich op het adres: Aachener Strasse 15 4780 Saint Vith - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, openstaande posities, locatie van FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL op de kaart.

FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, company assigned to the tax number BE01304595947. The company FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is located at the address: Aachener Strasse 15 4780 Saint Vith - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL were not found.
The main activity of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL is not available. You also can look at reviews of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, open positions, location of FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPEGRI SCHLACHTHOF VON ST-VITH GMBH SPRL, employees, financial statistics.