Hobby Shop Kreatief BVBA

Contactgegevens Hobby Shop Kreatief BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hobby Shop Kreatief BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hobby Shop Kreatief BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 191; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 82 82; 015 75 88 28 (+32-015 24 82 82; 015 75 88 28) 015 24 82 82; 015 75 88 28 (+32-015 24 82 82; 015 75 88 28)

Fax (fax): 015 25 07 00; 015 75 88 29 (+32-015 25 07 00; 015 75 88 29) 015 25 07 00; 015 75 88 29 (+32-015 25 07 00; 015 75 88 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hobby Shop Kreatief BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hobby Shop Kreatief BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hobby Shop Kreatief BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hobby Shop Kreatief BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hobby Shop Kreatief BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hobby Shop Kreatief BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hobby Shop Kreatief BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hobby Shop Kreatief BVBA
Products information Hobby Shop Kreatief BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04531829833
Ondernemingsnummer: 3305480957
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Hobby Shop Kreatief BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leisure articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hobby Shop Kreatief BVBA
(Get full report from official database of BE for Hobby Shop Kreatief BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hobby Shop Kreatief BVBA
Addition kinds of activities for Hobby Shop Kreatief BVBA

27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
59210000. Drankwinkels | Liquor stores
80430000. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists

Werken bij Hobby Shop Kreatief BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hobby Shop Kreatief BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hobby Shop Kreatief BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hobby Shop Kreatief BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van Hobby Shop Kreatief BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hobby Shop Kreatief BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hobby Shop Kreatief BVBA. Laat een reactie achter voor Hobby Shop Kreatief BVBA. Hobby Shop Kreatief BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hobby Shop Kreatief BVBA. Leave a respond for Hobby Shop Kreatief BVBA. Hobby Shop Kreatief BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hobby Shop Kreatief BVBA op de google maps. Adres en contacten Hobby Shop Kreatief BVBA
Location of Hobby Shop Kreatief BVBA on the google maps. Address and contacts of Hobby Shop Kreatief BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hobby Shop Kreatief BVBA Hobby Shop Kreatief BVBA: FA. CUYPERS-VANVUCHELEN | Dijckmans | ERWIN PRIEM | Smoske ('T) | D.S.S.V.

Other related companies as Hobby Shop Kreatief BVBA: FA. CUYPERS-VANVUCHELEN | Dijckmans | ERWIN PRIEM | Smoske ('T) | D.S.S.V.

Hobby Shop Kreatief BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hobby Shop Kreatief BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04531829833. Het bedrijf Hobby Shop Kreatief BVBA bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 191; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Leisure articles. Producten gemaakt in Hobby Shop Kreatief BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hobby Shop Kreatief BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hobby Shop Kreatief BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hobby Shop Kreatief BVBA, openstaande posities, locatie van Hobby Shop Kreatief BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hobby Shop Kreatief BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hobby Shop Kreatief BVBA, company assigned to the tax number BE04531829833. The company Hobby Shop Kreatief BVBA is located at the address: Liersesteenweg 191; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Leisure articles. Products created in Hobby Shop Kreatief BVBA were not found.
The main activity of Hobby Shop Kreatief BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hobby Shop Kreatief BVBA is not available. You also can look at reviews of Hobby Shop Kreatief BVBA, open positions, location of Hobby Shop Kreatief BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hobby Shop Kreatief BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hobby Shop Kreatief BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hobby Shop Kreatief BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hobby Shop Kreatief BVBA, employees, financial statistics.