'T KABOUTERHOFJE

Contactgegevens 'T KABOUTERHOFJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KABOUTERHOFJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KABOUTERHOFJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STIJN STREUVELSLAAN 24; 3128; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16533580 (+32-16533580) 16533580 (+32-16533580)

Fax (fax): +32 (87) 595-29-92 +32 (87) 595-29-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KABOUTERHOFJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KABOUTERHOFJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KABOUTERHOFJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KABOUTERHOFJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KABOUTERHOFJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KABOUTERHOFJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KABOUTERHOFJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KABOUTERHOFJE
Products information 'T KABOUTERHOFJE

BTW identificatienummer (tax): BE06910369873
Ondernemingsnummer: 2506774902
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KABOUTERHOFJE
(Get full report from official database of BE for 'T KABOUTERHOFJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KABOUTERHOFJE
Addition kinds of activities for 'T KABOUTERHOFJE

147900. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij 'T KABOUTERHOFJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KABOUTERHOFJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KABOUTERHOFJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KABOUTERHOFJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van 'T KABOUTERHOFJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KABOUTERHOFJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KABOUTERHOFJE. Laat een reactie achter voor 'T KABOUTERHOFJE. 'T KABOUTERHOFJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KABOUTERHOFJE. Leave a respond for 'T KABOUTERHOFJE. 'T KABOUTERHOFJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KABOUTERHOFJE op de google maps. Adres en contacten 'T KABOUTERHOFJE
Location of 'T KABOUTERHOFJE on the google maps. Address and contacts of 'T KABOUTERHOFJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KABOUTERHOFJE 'T KABOUTERHOFJE: Campanella | Danny Haarmode | Paul | INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE | Isometall S.A.

Other related companies as 'T KABOUTERHOFJE: Campanella | Danny Haarmode | Paul | INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE | Isometall S.A.

'T KABOUTERHOFJE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KABOUTERHOFJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06910369873. Het bedrijf 'T KABOUTERHOFJE bevindt zich op het adres: STIJN STREUVELSLAAN 24; 3128; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van 'T KABOUTERHOFJE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KABOUTERHOFJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KABOUTERHOFJE, openstaande posities, locatie van 'T KABOUTERHOFJE op de kaart.

'T KABOUTERHOFJE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KABOUTERHOFJE, company assigned to the tax number BE06910369873. The company 'T KABOUTERHOFJE is located at the address: STIJN STREUVELSLAAN 24; 3128; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of 'T KABOUTERHOFJE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KABOUTERHOFJE is not available. You also can look at reviews of 'T KABOUTERHOFJE, open positions, location of 'T KABOUTERHOFJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KABOUTERHOFJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KABOUTERHOFJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KABOUTERHOFJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KABOUTERHOFJE, employees, financial statistics.