INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE

Contactgegevens INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DU ROEULX 9; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65844828 (+32-65844828) 65844828 (+32-65844828)

Fax (fax): +32 (2) 801-81-58 +32 (2) 801-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE
Products information INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06632690429
Ondernemingsnummer: 9265838623
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE
(Get full report from official database of BE for INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE
Addition kinds of activities for INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE

265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
28910206. Lijm | Glue
28990206. Stearinezuur | Stearic acid
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE in sociale netwerken
Look for responds of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. Laat een reactie achter voor INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. Leave a respond for INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE. INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE op de google maps. Adres en contacten INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE
Location of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE on the google maps. Address and contacts of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: J. DE CLERCQ | Koninckx Luc | Ten Weyngaert | VAN DE KERCKHOVE ALAIN | Sportif (Le)

Other related companies as INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE: J. DE CLERCQ | Koninckx Luc | Ten Weyngaert | VAN DE KERCKHOVE ALAIN | Sportif (Le)

INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632690429. Het bedrijf INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DU ROEULX 9; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, openstaande posities, locatie van INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE op de kaart.

INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, company assigned to the tax number BE06632690429. The company INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is located at the address: CHAUSS?E DU ROEULX 9; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Products created in INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE were not found.
The main activity of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE is not available. You also can look at reviews of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, open positions, location of INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE, employees, financial statistics.