Citibank

Contactgegevens Citibank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Citibank: address, phone, fax, email, website, opening hours

Citibank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard G茅n茅ral Jacques 263G; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 626 50 50; 02 626 51 11; 02 626 54 80; 02 774 55 55; 050 61 65 10 (+32-02 626 50 50; 02 626 51 11; 02 626 54 80; 02 774 55 55; 050 61 65 10) 02 626 50 50; 02 626 51 11; 02 626 54 80; 02 774 55 55; 050 61 65 10 (+32-02 626 50 50; 02 626 51 11; 02 626 54 80; 02 774 55 55; 050 61 65 10)

Fax (fax): 02 346 69 89; 02 626 56 33; 051 51 09 47 (+32-02 346 69 89; 02 626 56 33; 051 51 09 47) 02 346 69 89; 02 626 56 33; 051 51 09 47 (+32-02 346 69 89; 02 626 56 33; 051 51 09 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Citibank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Citibank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Citibank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Citibank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Citibank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Citibank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Citibank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Citibank
Products information Citibank

BTW identificatienummer (tax): BE07936767578
Ondernemingsnummer: 6258880615
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Banks

Product categorie (product category): Credit cards - Issuing companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Citibank
(Get full report from official database of BE for Citibank)

Aanvulling soorten activiteiten voor Citibank
Addition kinds of activities for Citibank

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys

Werken bij Citibank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Citibank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Citibank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Citibank. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Citibank in sociale netwerken
Look for responds of Citibank in social networks

Lees alle opmerkingen voor Citibank. Laat een reactie achter voor Citibank. Citibank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Citibank. Leave a respond for Citibank. Citibank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Citibank op de google maps. Adres en contacten Citibank
Location of Citibank on the google maps. Address and contacts of Citibank

Andere gerelateerde bedrijven als come Citibank Citibank: EDITIONS C.L.R. | RN BEAUTY ACADEMY | STUDIO X. VAN HOUTTE | H.C. & S.-HELP COMPUTER AND SOFTWARE | JULIEN PELLENS

Other related companies as Citibank: EDITIONS C.L.R. | RN BEAUTY ACADEMY | STUDIO X. VAN HOUTTE | H.C. & S.-HELP COMPUTER AND SOFTWARE | JULIEN PELLENS

Citibank is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Citibank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07936767578. Het bedrijf Citibank bevindt zich op het adres: Boulevard G茅n茅ral Jacques 263G; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Credit cards - Issuing companies. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van Citibank is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Citibank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Citibank, openstaande posities, locatie van Citibank op de kaart.

Citibank is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Citibank, company assigned to the tax number BE07936767578. The company Citibank is located at the address: Boulevard G茅n茅ral Jacques 263G; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Credit cards - Issuing companies. List of products are Banks.
The main activity of Citibank is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Citibank is not available. You also can look at reviews of Citibank, open positions, location of Citibank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Citibank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Citibank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Citibank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Citibank, employees, financial statistics.