MARCEL DONKERWOLCKE

Contactgegevens MARCEL DONKERWOLCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL DONKERWOLCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL DONKERWOLCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OORLOGSKRUISENLAAN 238B5; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22621305 (+32-22621305) 22621305 (+32-22621305)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL DONKERWOLCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL DONKERWOLCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL DONKERWOLCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL DONKERWOLCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL DONKERWOLCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL DONKERWOLCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL DONKERWOLCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL DONKERWOLCKE
Products information MARCEL DONKERWOLCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MARCEL DONKERWOLCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL DONKERWOLCKE
(Get full report from official database of BE for MARCEL DONKERWOLCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL DONKERWOLCKE
Addition kinds of activities for MARCEL DONKERWOLCKE

25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
50219906. Stellingen | Shelving
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive

Werken bij MARCEL DONKERWOLCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL DONKERWOLCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL DONKERWOLCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL DONKERWOLCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

 • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

 • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

 • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

 • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulpen (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

 • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • Group Treasurer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

 • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van MARCEL DONKERWOLCKE in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL DONKERWOLCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL DONKERWOLCKE. Laat een reactie achter voor MARCEL DONKERWOLCKE. MARCEL DONKERWOLCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL DONKERWOLCKE. Leave a respond for MARCEL DONKERWOLCKE. MARCEL DONKERWOLCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL DONKERWOLCKE op de google maps. Adres en contacten MARCEL DONKERWOLCKE
Location of MARCEL DONKERWOLCKE on the google maps. Address and contacts of MARCEL DONKERWOLCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL DONKERWOLCKE MARCEL DONKERWOLCKE: ADAM IMMO | VAN MENSEL G BVBA | CARR. BONTE-VERSTRAETE | MEUBELEN FRAKO | PPD International Holdings Inc

Other related companies as MARCEL DONKERWOLCKE: ADAM IMMO | VAN MENSEL G BVBA | CARR. BONTE-VERSTRAETE | MEUBELEN FRAKO | PPD International Holdings Inc

MARCEL DONKERWOLCKE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL DONKERWOLCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf MARCEL DONKERWOLCKE bevindt zich op het adres: OORLOGSKRUISENLAAN 238B5; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARCEL DONKERWOLCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL DONKERWOLCKE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL DONKERWOLCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL DONKERWOLCKE, openstaande posities, locatie van MARCEL DONKERWOLCKE op de kaart.

MARCEL DONKERWOLCKE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL DONKERWOLCKE, company assigned to the tax number BE05671112060. The company MARCEL DONKERWOLCKE is located at the address: OORLOGSKRUISENLAAN 238B5; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARCEL DONKERWOLCKE were not found.
The main activity of MARCEL DONKERWOLCKE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL DONKERWOLCKE is not available. You also can look at reviews of MARCEL DONKERWOLCKE, open positions, location of MARCEL DONKERWOLCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL DONKERWOLCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL DONKERWOLCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL DONKERWOLCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL DONKERWOLCKE, employees, financial statistics.