CARR. BONTE-VERSTRAETE

Contactgegevens CARR. BONTE-VERSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARR. BONTE-VERSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARR. BONTE-VERSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROLLEGEMKAPELSESTRAAT 107; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56509825 (+32-56509825) 56509825 (+32-56509825)

Fax (fax): +32 (53) 518-54-82 +32 (53) 518-54-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARR. BONTE-VERSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARR. BONTE-VERSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARR. BONTE-VERSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARR. BONTE-VERSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARR. BONTE-VERSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARR. BONTE-VERSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARR. BONTE-VERSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARR. BONTE-VERSTRAETE
Products information CARR. BONTE-VERSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE06781555175
Ondernemingsnummer: 7004302978
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CARR. BONTE-VERSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARR. BONTE-VERSTRAETE
(Get full report from official database of BE for CARR. BONTE-VERSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARR. BONTE-VERSTRAETE
Addition kinds of activities for CARR. BONTE-VERSTRAETE

38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
73499902. Schoonmaakdienst, industrieel of commercieel | Cleaning service, industrial or commercial

Werken bij CARR. BONTE-VERSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARR. BONTE-VERSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARR. BONTE-VERSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARR. BONTE-VERSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van CARR. BONTE-VERSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of CARR. BONTE-VERSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARR. BONTE-VERSTRAETE. Laat een reactie achter voor CARR. BONTE-VERSTRAETE. CARR. BONTE-VERSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARR. BONTE-VERSTRAETE. Leave a respond for CARR. BONTE-VERSTRAETE. CARR. BONTE-VERSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARR. BONTE-VERSTRAETE op de google maps. Adres en contacten CARR. BONTE-VERSTRAETE
Location of CARR. BONTE-VERSTRAETE on the google maps. Address and contacts of CARR. BONTE-VERSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARR. BONTE-VERSTRAETE CARR. BONTE-VERSTRAETE: CHAUSSURES PAULUS SPRL | JEAN-LUC ROSSIGNOL | KPN BELGIUM | Paris Look | Lai Thai

Other related companies as CARR. BONTE-VERSTRAETE: CHAUSSURES PAULUS SPRL | JEAN-LUC ROSSIGNOL | KPN BELGIUM | Paris Look | Lai Thai

CARR. BONTE-VERSTRAETE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARR. BONTE-VERSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06781555175. Het bedrijf CARR. BONTE-VERSTRAETE bevindt zich op het adres: ROLLEGEMKAPELSESTRAAT 107; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARR. BONTE-VERSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARR. BONTE-VERSTRAETE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARR. BONTE-VERSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARR. BONTE-VERSTRAETE, openstaande posities, locatie van CARR. BONTE-VERSTRAETE op de kaart.

CARR. BONTE-VERSTRAETE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARR. BONTE-VERSTRAETE, company assigned to the tax number BE06781555175. The company CARR. BONTE-VERSTRAETE is located at the address: ROLLEGEMKAPELSESTRAAT 107; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARR. BONTE-VERSTRAETE were not found.
The main activity of CARR. BONTE-VERSTRAETE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARR. BONTE-VERSTRAETE is not available. You also can look at reviews of CARR. BONTE-VERSTRAETE, open positions, location of CARR. BONTE-VERSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARR. BONTE-VERSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARR. BONTE-VERSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARR. BONTE-VERSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARR. BONTE-VERSTRAETE, employees, financial statistics.