J-C. B. INFORMATIQUE

Contactgegevens J-C. B. INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J-C. B. INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J-C. B. INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N?RAL DE GAULLE 50; 4624; FLERON, België

Telefoon (phone): 43586037 (+32-43586037) 43586037 (+32-43586037)

Fax (fax): +32 (61) 689-34-78 +32 (61) 689-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J-C. B. INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J-C. B. INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J-C. B. INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J-C. B. INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J-C. B. INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J-C. B. INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J-C. B. INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J-C. B. INFORMATIQUE
Products information J-C. B. INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06894165039
Ondernemingsnummer: 6987274169
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in J-C. B. INFORMATIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J-C. B. INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for J-C. B. INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J-C. B. INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for J-C. B. INFORMATIQUE

27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods

Werken bij J-C. B. INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J-C. B. INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J-C. B. INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J-C. B. INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Verpleegkundigen acute geriatrie (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de acute geriatrie.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van J-C. B. INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of J-C. B. INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J-C. B. INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor J-C. B. INFORMATIQUE. J-C. B. INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J-C. B. INFORMATIQUE. Leave a respond for J-C. B. INFORMATIQUE. J-C. B. INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J-C. B. INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten J-C. B. INFORMATIQUE
Location of J-C. B. INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of J-C. B. INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come J-C. B. INFORMATIQUE J-C. B. INFORMATIQUE: LUDWIG VENS | PIMS?S DESIGN | BOCKSTAEL 2000 | KRYSAL | Het Kersenpitje

Other related companies as J-C. B. INFORMATIQUE: LUDWIG VENS | PIMS?S DESIGN | BOCKSTAEL 2000 | KRYSAL | Het Kersenpitje

J-C. B. INFORMATIQUE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J-C. B. INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894165039. Het bedrijf J-C. B. INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: RUE G?N?RAL DE GAULLE 50; 4624; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen. Producten gemaakt in J-C. B. INFORMATIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J-C. B. INFORMATIQUE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J-C. B. INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J-C. B. INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van J-C. B. INFORMATIQUE op de kaart.

J-C. B. INFORMATIQUE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is J-C. B. INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE06894165039. The company J-C. B. INFORMATIQUE is located at the address: RUE G?N?RAL DE GAULLE 50; 4624; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen. Products created in J-C. B. INFORMATIQUE were not found.
The main activity of J-C. B. INFORMATIQUE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J-C. B. INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of J-C. B. INFORMATIQUE, open positions, location of J-C. B. INFORMATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J-C. B. INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J-C. B. INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J-C. B. INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J-C. B. INFORMATIQUE, employees, financial statistics.