LUDWIG VENS

Contactgegevens LUDWIG VENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDWIG VENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDWIG VENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 47; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93678492 (+32-93678492) 93678492 (+32-93678492)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDWIG VENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDWIG VENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDWIG VENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDWIG VENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDWIG VENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDWIG VENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDWIG VENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDWIG VENS
Products information LUDWIG VENS

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LUDWIG VENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDWIG VENS
(Get full report from official database of BE for LUDWIG VENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDWIG VENS
Addition kinds of activities for LUDWIG VENS

20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
23690403. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: girls', children's, and infants'
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij LUDWIG VENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDWIG VENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDWIG VENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDWIG VENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van LUDWIG VENS in sociale netwerken
Look for responds of LUDWIG VENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDWIG VENS. Laat een reactie achter voor LUDWIG VENS. LUDWIG VENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDWIG VENS. Leave a respond for LUDWIG VENS. LUDWIG VENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDWIG VENS op de google maps. Adres en contacten LUDWIG VENS
Location of LUDWIG VENS on the google maps. Address and contacts of LUDWIG VENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDWIG VENS LUDWIG VENS: De Saer | GARAGE VERHULST | Lambrecht X | Fiduciaire Ex & Co SPRL | VROMOTO

Other related companies as LUDWIG VENS: De Saer | GARAGE VERHULST | Lambrecht X | Fiduciaire Ex & Co SPRL | VROMOTO

LUDWIG VENS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDWIG VENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf LUDWIG VENS bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 47; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LUDWIG VENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDWIG VENS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDWIG VENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDWIG VENS, openstaande posities, locatie van LUDWIG VENS op de kaart.

LUDWIG VENS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDWIG VENS, company assigned to the tax number BE09372131347. The company LUDWIG VENS is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 47; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in LUDWIG VENS were not found.
The main activity of LUDWIG VENS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDWIG VENS is not available. You also can look at reviews of LUDWIG VENS, open positions, location of LUDWIG VENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDWIG VENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDWIG VENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDWIG VENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDWIG VENS, employees, financial statistics.