MULTIHARD SPRL

Contactgegevens MULTIHARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTIHARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTIHARD SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROODEBEEKSTEENWEG 451; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27722434 (+32-27722434) 27722434 (+32-27722434)

Fax (fax): +32 (68) 819-73-26 +32 (68) 819-73-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTIHARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTIHARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTIHARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTIHARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTIHARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTIHARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTIHARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTIHARD SPRL
Products information MULTIHARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06311340332
Ondernemingsnummer: 3387603759
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MULTIHARD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Huishoudapparaten, televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTIHARD SPRL
(Get full report from official database of BE for MULTIHARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTIHARD SPRL
Addition kinds of activities for MULTIHARD SPRL

349999. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
50910301. Visserij | Fishing tackle
56320202. Beenmode | Hosiery
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij MULTIHARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTIHARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTIHARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTIHARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van MULTIHARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MULTIHARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTIHARD SPRL. Laat een reactie achter voor MULTIHARD SPRL. MULTIHARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTIHARD SPRL. Leave a respond for MULTIHARD SPRL. MULTIHARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTIHARD SPRL op de google maps. Adres en contacten MULTIHARD SPRL
Location of MULTIHARD SPRL on the google maps. Address and contacts of MULTIHARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTIHARD SPRL MULTIHARD SPRL: CBC | COIFFURE SEVER'IN | Marca-Hico CVOHA | JO?LLE LENAERTS | VINCOM

Other related companies as MULTIHARD SPRL: CBC | COIFFURE SEVER'IN | Marca-Hico CVOHA | JO?LLE LENAERTS | VINCOM

MULTIHARD SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTIHARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06311340332. Het bedrijf MULTIHARD SPRL bevindt zich op het adres: ROODEBEEKSTEENWEG 451; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 239,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Producten gemaakt in MULTIHARD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTIHARD SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTIHARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTIHARD SPRL, openstaande posities, locatie van MULTIHARD SPRL op de kaart.

MULTIHARD SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTIHARD SPRL, company assigned to the tax number BE06311340332. The company MULTIHARD SPRL is located at the address: ROODEBEEKSTEENWEG 451; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 239,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Computers and computerapparatuur; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Products created in MULTIHARD SPRL were not found.
The main activity of MULTIHARD SPRL is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTIHARD SPRL is not available. You also can look at reviews of MULTIHARD SPRL, open positions, location of MULTIHARD SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTIHARD SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTIHARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTIHARD SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTIHARD SPRL, employees, financial statistics.