Marca-Hico CVOHA

Contactgegevens Marca-Hico CVOHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marca-Hico CVOHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marca-Hico CVOHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Fabiolastraat 54; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 41 82 14 (+32-056 41 82 14) 056 41 82 14 (+32-056 41 82 14)

Fax (fax): 056 41 82 14 (+32-056 41 82 14) 056 41 82 14 (+32-056 41 82 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marca-Hico CVOHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marca-Hico CVOHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marca-Hico CVOHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marca-Hico CVOHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marca-Hico CVOHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marca-Hico CVOHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marca-Hico CVOHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marca-Hico CVOHA
Products information Marca-Hico CVOHA

BTW identificatienummer (tax): BE01630889892
Ondernemingsnummer: 5763671875
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Marca-Hico CVOHA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medals and trophies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marca-Hico CVOHA
(Get full report from official database of BE for Marca-Hico CVOHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marca-Hico CVOHA
Addition kinds of activities for Marca-Hico CVOHA

203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
89990302. Auteur | Author
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij Marca-Hico CVOHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marca-Hico CVOHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marca-Hico CVOHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marca-Hico CVOHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

Zoek naar antwoorden van Marca-Hico CVOHA in sociale netwerken
Look for responds of Marca-Hico CVOHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marca-Hico CVOHA. Laat een reactie achter voor Marca-Hico CVOHA. Marca-Hico CVOHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marca-Hico CVOHA. Leave a respond for Marca-Hico CVOHA. Marca-Hico CVOHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marca-Hico CVOHA op de google maps. Adres en contacten Marca-Hico CVOHA
Location of Marca-Hico CVOHA on the google maps. Address and contacts of Marca-Hico CVOHA

Andere gerelateerde bedrijven als come Marca-Hico CVOHA Marca-Hico CVOHA: COIFFURE CHRISTIANE | FLANDERS EXPRESS SERVICES | IGOR MICHEL | PARC D'AVENTURES SCIENTIFIQUES | OFSERCAPA

Other related companies as Marca-Hico CVOHA: COIFFURE CHRISTIANE | FLANDERS EXPRESS SERVICES | IGOR MICHEL | PARC D'AVENTURES SCIENTIFIQUES | OFSERCAPA

Marca-Hico CVOHA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marca-Hico CVOHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01630889892. Het bedrijf Marca-Hico CVOHA bevindt zich op het adres: Koningin Fabiolastraat 54; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medals and trophies. Producten gemaakt in Marca-Hico CVOHA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marca-Hico CVOHA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marca-Hico CVOHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marca-Hico CVOHA, openstaande posities, locatie van Marca-Hico CVOHA op de kaart.

Marca-Hico CVOHA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marca-Hico CVOHA, company assigned to the tax number BE01630889892. The company Marca-Hico CVOHA is located at the address: Koningin Fabiolastraat 54; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medals and trophies. Products created in Marca-Hico CVOHA were not found.
The main activity of Marca-Hico CVOHA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marca-Hico CVOHA is not available. You also can look at reviews of Marca-Hico CVOHA, open positions, location of Marca-Hico CVOHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marca-Hico CVOHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marca-Hico CVOHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marca-Hico CVOHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marca-Hico CVOHA, employees, financial statistics.