JOHNY JANSSENS

Contactgegevens JOHNY JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHNY JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHNY JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VRةSTRAAT 5; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33245315 (+32-33245315) 33245315 (+32-33245315)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHNY JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHNY JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHNY JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHNY JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHNY JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHNY JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHNY JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHNY JANSSENS
Products information JOHNY JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JOHNY JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHNY JANSSENS
(Get full report from official database of BE for JOHNY JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHNY JANSSENS
Addition kinds of activities for JOHNY JANSSENS

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
341100. Metalen blikjes | Metal cans
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange

Werken bij JOHNY JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHNY JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHNY JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHNY JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Laseroperator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als laseroperator.

 • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

 • Chauffeur B / C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

 • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

  Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

 • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Cocon

  Type: Zelfstandige activiteit

  CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van JOHNY JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of JOHNY JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHNY JANSSENS. Laat een reactie achter voor JOHNY JANSSENS. JOHNY JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHNY JANSSENS. Leave a respond for JOHNY JANSSENS. JOHNY JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHNY JANSSENS op de google maps. Adres en contacten JOHNY JANSSENS
Location of JOHNY JANSSENS on the google maps. Address and contacts of JOHNY JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHNY JANSSENS JOHNY JANSSENS: Adresse | Ha?el Translation Centre | Cafe Au Progr猫s | Meyvis R CV | VAN BRABANT EN CO

Other related companies as JOHNY JANSSENS: Adresse | Ha?el Translation Centre | Cafe Au Progr猫s | Meyvis R CV | VAN BRABANT EN CO

JOHNY JANSSENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHNY JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf JOHNY JANSSENS bevindt zich op het adres: DE VRةSTRAAT 5; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JOHNY JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHNY JANSSENS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHNY JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHNY JANSSENS, openstaande posities, locatie van JOHNY JANSSENS op de kaart.

JOHNY JANSSENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHNY JANSSENS, company assigned to the tax number BE05823272705. The company JOHNY JANSSENS is located at the address: DE VRةSTRAAT 5; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JOHNY JANSSENS were not found.
The main activity of JOHNY JANSSENS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHNY JANSSENS is not available. You also can look at reviews of JOHNY JANSSENS, open positions, location of JOHNY JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHNY JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHNY JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHNY JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHNY JANSSENS, employees, financial statistics.