Cafe Au Progr猫s

Contactgegevens Cafe Au Progr猫s: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafe Au Progr猫s: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafe Au Progr猫s

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statieplein 9; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 72 79 32 (+32-014 72 79 32) 014 72 79 32 (+32-014 72 79 32)

Fax (fax): +32 (56) 319-43-64 +32 (56) 319-43-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafe Au Progr猫s: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafe Au Progr猫s"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafe Au Progr猫s"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafe Au Progr猫s, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafe Au Progr猫s. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafe Au Progr猫s, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafe Au Progr猫s. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafe Au Progr猫s
Products information Cafe Au Progr猫s

BTW identificatienummer (tax): BE02146148681
Ondernemingsnummer: 5773559570
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Pubs

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafe Au Progr猫s
(Get full report from official database of BE for Cafe Au Progr猫s)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafe Au Progr猫s
Addition kinds of activities for Cafe Au Progr猫s

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
34239928. Sleutels, handgereedschap | Wrenches, hand tools
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order

Werken bij Cafe Au Progr猫s: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafe Au Progr猫s: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafe Au Progr猫s. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafe Au Progr猫s. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Cafe Au Progr猫s in sociale netwerken
Look for responds of Cafe Au Progr猫s in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafe Au Progr猫s. Laat een reactie achter voor Cafe Au Progr猫s. Cafe Au Progr猫s bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafe Au Progr猫s. Leave a respond for Cafe Au Progr猫s. Cafe Au Progr猫s on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafe Au Progr猫s op de google maps. Adres en contacten Cafe Au Progr猫s
Location of Cafe Au Progr猫s on the google maps. Address and contacts of Cafe Au Progr猫s

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafe Au Progr猫s Cafe Au Progr猫s: FLSOCIETE INDUSTRIELLE POUR LE TRAVAIL DE LA TOLE ET LES CONSTRUCTIONS MECANIQUES SA | ALBERT VANHOUTTE | Raes H | ALAIN SERRURERIE EXPRESS | AMELINCKX BENNY & AMAURY

Other related companies as Cafe Au Progr猫s: FLSOCIETE INDUSTRIELLE POUR LE TRAVAIL DE LA TOLE ET LES CONSTRUCTIONS MECANIQUES SA | ALBERT VANHOUTTE | Raes H | ALAIN SERRURERIE EXPRESS | AMELINCKX BENNY & AMAURY

Cafe Au Progr猫s is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cafe Au Progr猫s, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02146148681. Het bedrijf Cafe Au Progr猫s bevindt zich op het adres: Statieplein 9; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van Cafe Au Progr猫s is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafe Au Progr猫s is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafe Au Progr猫s, openstaande posities, locatie van Cafe Au Progr猫s op de kaart.

Cafe Au Progr猫s is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cafe Au Progr猫s, company assigned to the tax number BE02146148681. The company Cafe Au Progr猫s is located at the address: Statieplein 9; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 727,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. List of products are Pubs.
The main activity of Cafe Au Progr猫s is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafe Au Progr猫s is not available. You also can look at reviews of Cafe Au Progr猫s, open positions, location of Cafe Au Progr猫s on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafe Au Progr猫s, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafe Au Progr猫s, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafe Au Progr猫s, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafe Au Progr猫s, employees, financial statistics.