JACQUES DE VAERE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • JACQUES DE VAERE
Private companiesBusiness Services • JACQUES DE VAERE

Contactgegevens JACQUES DE VAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES DE VAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES DE VAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOMMERLAAN 32B18; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27704910 (+32-27704910) 27704910 (+32-27704910)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES DE VAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES DE VAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES DE VAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES DE VAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES DE VAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES DE VAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES DE VAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES DE VAERE
Products information JACQUES DE VAERE

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JACQUES DE VAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES DE VAERE
(Get full report from official database of BE for JACQUES DE VAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES DE VAERE
Addition kinds of activities for JACQUES DE VAERE

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
505200. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
40119902. Spoorwegen | Interurban railways

Werken bij JACQUES DE VAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES DE VAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES DE VAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES DE VAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Werfleider (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

 • Werkvoorbereider (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

 • Sales Assistant (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

 • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

 • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

 • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

Zoek naar antwoorden van JACQUES DE VAERE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES DE VAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES DE VAERE. Laat een reactie achter voor JACQUES DE VAERE. JACQUES DE VAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES DE VAERE. Leave a respond for JACQUES DE VAERE. JACQUES DE VAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES DE VAERE op de google maps. Adres en contacten JACQUES DE VAERE
Location of JACQUES DE VAERE on the google maps. Address and contacts of JACQUES DE VAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES DE VAERE JACQUES DE VAERE: BLOEMEN VAN MULDERS | Demeulemeester NV | Palmolux SA | Boutefeu Jean-Marie | ROGIER RAES

Other related companies as JACQUES DE VAERE: BLOEMEN VAN MULDERS | Demeulemeester NV | Palmolux SA | Boutefeu Jean-Marie | ROGIER RAES

JACQUES DE VAERE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES DE VAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf JACQUES DE VAERE bevindt zich op het adres: LOMMERLAAN 32B18; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JACQUES DE VAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES DE VAERE is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES DE VAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES DE VAERE, openstaande posities, locatie van JACQUES DE VAERE op de kaart.

JACQUES DE VAERE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES DE VAERE, company assigned to the tax number BE07982635498. The company JACQUES DE VAERE is located at the address: LOMMERLAAN 32B18; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JACQUES DE VAERE were not found.
The main activity of JACQUES DE VAERE is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES DE VAERE is not available. You also can look at reviews of JACQUES DE VAERE, open positions, location of JACQUES DE VAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES DE VAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES DE VAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES DE VAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES DE VAERE, employees, financial statistics.