Palmolux SA

Contactgegevens Palmolux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Palmolux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Palmolux SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Haute Borne 24; 1480; Tubize (Oisquercq), België

Telefoon (phone): 02 355 47 17 (+32-02 355 47 17) 02 355 47 17 (+32-02 355 47 17)

Fax (fax): 02 390 02 27 (+32-02 390 02 27) 02 390 02 27 (+32-02 390 02 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Palmolux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Palmolux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Palmolux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Palmolux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Palmolux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Palmolux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Palmolux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Palmolux SA
Products information Palmolux SA

BTW identificatienummer (tax): BE06066345214
Ondernemingsnummer: 8736846923
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Cleaning & maintenance products

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Palmolux SA
(Get full report from official database of BE for Palmolux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Palmolux SA
Addition kinds of activities for Palmolux SA

5064. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij Palmolux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Palmolux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Palmolux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Palmolux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van Palmolux SA in sociale netwerken
Look for responds of Palmolux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Palmolux SA. Laat een reactie achter voor Palmolux SA. Palmolux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Palmolux SA. Leave a respond for Palmolux SA. Palmolux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Palmolux SA op de google maps. Adres en contacten Palmolux SA
Location of Palmolux SA on the google maps. Address and contacts of Palmolux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Palmolux SA Palmolux SA: ASSUTRONICS | VICTOR COLLART | COMPTOIR DES GLACES ARLON | BOUWBEDRIJF HAAREN | K. VERLEYSEN

Other related companies as Palmolux SA: ASSUTRONICS | VICTOR COLLART | COMPTOIR DES GLACES ARLON | BOUWBEDRIJF HAAREN | K. VERLEYSEN

Palmolux SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Palmolux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06066345214. Het bedrijf Palmolux SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Haute Borne 24; 1480; Tubize (Oisquercq). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cleaning & maintenance products.
De hoofdactiviteit van Palmolux SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Palmolux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Palmolux SA, openstaande posities, locatie van Palmolux SA op de kaart.

Palmolux SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Palmolux SA, company assigned to the tax number BE06066345214. The company Palmolux SA is located at the address: Avenue de la Haute Borne 24; 1480; Tubize (Oisquercq). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cleaning & maintenance products.
The main activity of Palmolux SA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Palmolux SA is not available. You also can look at reviews of Palmolux SA, open positions, location of Palmolux SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Palmolux SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Palmolux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Palmolux SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Palmolux SA, employees, financial statistics.