BOUWBEDRIJF HAAREN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BOUWBEDRIJF HAAREN
Private companiesBusiness Services • BOUWBEDRIJF HAAREN

Contactgegevens BOUWBEDRIJF HAAREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF HAAREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF HAAREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CONSTANT JOOSSENSLEI 8; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 36588645 (+32-36588645) 36588645 (+32-36588645)

Fax (fax): +32 (15) 967-30-39 +32 (15) 967-30-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF HAAREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF HAAREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF HAAREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF HAAREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF HAAREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF HAAREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF HAAREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF HAAREN
Products information BOUWBEDRIJF HAAREN

BTW identificatienummer (tax): BE08432525634
Ondernemingsnummer: 1135131835
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BOUWBEDRIJF HAAREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF HAAREN
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF HAAREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF HAAREN
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF HAAREN

0782. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage

Werken bij BOUWBEDRIJF HAAREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF HAAREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF HAAREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF HAAREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF HAAREN in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF HAAREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF HAAREN. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF HAAREN. BOUWBEDRIJF HAAREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF HAAREN. Leave a respond for BOUWBEDRIJF HAAREN. BOUWBEDRIJF HAAREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF HAAREN op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF HAAREN
Location of BOUWBEDRIJF HAAREN on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF HAAREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF HAAREN BOUWBEDRIJF HAAREN: Croix d'Honneur (La) | Nuits de Reve (Aux) | ANNE-MARIE VANDERCAM | GAINERIE BRAINOISE | Fauconnier Brigitte

Other related companies as BOUWBEDRIJF HAAREN: Croix d'Honneur (La) | Nuits de Reve (Aux) | ANNE-MARIE VANDERCAM | GAINERIE BRAINOISE | Fauconnier Brigitte

BOUWBEDRIJF HAAREN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF HAAREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08432525634. Het bedrijf BOUWBEDRIJF HAAREN bevindt zich op het adres: CONSTANT JOOSSENSLEI 8; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF HAAREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF HAAREN is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF HAAREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF HAAREN, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF HAAREN op de kaart.

BOUWBEDRIJF HAAREN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF HAAREN, company assigned to the tax number BE08432525634. The company BOUWBEDRIJF HAAREN is located at the address: CONSTANT JOOSSENSLEI 8; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWBEDRIJF HAAREN were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF HAAREN is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF HAAREN is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF HAAREN, open positions, location of BOUWBEDRIJF HAAREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF HAAREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF HAAREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF HAAREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF HAAREN, employees, financial statistics.