INTAKT

Contactgegevens INTAKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTAKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTAKT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 47; 8580; AVELGEM, België

Telefoon (phone): 56644959 (+32-56644959) 56644959 (+32-56644959)

Fax (fax): +32 (84) 895-52-28 +32 (84) 895-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTAKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTAKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTAKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTAKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTAKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTAKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTAKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTAKT
Products information INTAKT

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in INTAKT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTAKT
(Get full report from official database of BE for INTAKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTAKT
Addition kinds of activities for INTAKT

22111102. Ballondoek, katoen | Balloon cloth, cotton
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
50440103. Kassa's | Cash registers
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment

Werken bij INTAKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTAKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTAKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTAKT. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

 • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

 • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

 • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

 • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

 • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van INTAKT in sociale netwerken
Look for responds of INTAKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTAKT. Laat een reactie achter voor INTAKT. INTAKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTAKT. Leave a respond for INTAKT. INTAKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTAKT op de google maps. Adres en contacten INTAKT
Location of INTAKT on the google maps. Address and contacts of INTAKT

Andere gerelateerde bedrijven als come INTAKT INTAKT: PIRON ETIENNE SA | Notredame | Florquin Heating | GREGORY DELANNOY | LUC DIERCKX

Other related companies as INTAKT: PIRON ETIENNE SA | Notredame | Florquin Heating | GREGORY DELANNOY | LUC DIERCKX

INTAKT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTAKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf INTAKT bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 47; 8580; AVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in INTAKT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTAKT is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTAKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTAKT, openstaande posities, locatie van INTAKT op de kaart.

INTAKT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTAKT, company assigned to the tax number BE09565765380. The company INTAKT is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 47; 8580; AVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in INTAKT were not found.
The main activity of INTAKT is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTAKT is not available. You also can look at reviews of INTAKT, open positions, location of INTAKT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTAKT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTAKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTAKT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTAKT, employees, financial statistics.