PIRON ETIENNE SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PIRON ETIENNE SA
Private companiesLegal Services • PIRON ETIENNE SA

Contactgegevens PIRON ETIENNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRON ETIENNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRON ETIENNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Fontaine 3 4880 Aubel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-68-60-20 32-87-68-60-20

Fax (fax): 32-87-68-65-24 32-87-68-65-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRON ETIENNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRON ETIENNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRON ETIENNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRON ETIENNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRON ETIENNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRON ETIENNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRON ETIENNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRON ETIENNE SA
Products information PIRON ETIENNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03568328857
Ondernemingsnummer: 9773132324
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PIRON ETIENNE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRON ETIENNE SA
(Get full report from official database of BE for PIRON ETIENNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRON ETIENNE SA
Addition kinds of activities for PIRON ETIENNE SA

363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
26310401. Autobord | Automobile board
35790201. Schrijfmachines en onderdelen | Typewriters and parts
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij PIRON ETIENNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRON ETIENNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRON ETIENNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRON ETIENNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

Zoek naar antwoorden van PIRON ETIENNE SA in sociale netwerken
Look for responds of PIRON ETIENNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRON ETIENNE SA. Laat een reactie achter voor PIRON ETIENNE SA. PIRON ETIENNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRON ETIENNE SA. Leave a respond for PIRON ETIENNE SA. PIRON ETIENNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRON ETIENNE SA op de google maps. Adres en contacten PIRON ETIENNE SA
Location of PIRON ETIENNE SA on the google maps. Address and contacts of PIRON ETIENNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRON ETIENNE SA PIRON ETIENNE SA: EDDY VANTHOOR | Peetermans NV | Geerts A | Tonton Tapis | Green Garden

Other related companies as PIRON ETIENNE SA: EDDY VANTHOOR | Peetermans NV | Geerts A | Tonton Tapis | Green Garden

PIRON ETIENNE SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRON ETIENNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03568328857. Het bedrijf PIRON ETIENNE SA bevindt zich op het adres: Rue De La Fontaine 3 4880 Aubel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in PIRON ETIENNE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRON ETIENNE SA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRON ETIENNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRON ETIENNE SA, openstaande posities, locatie van PIRON ETIENNE SA op de kaart.

PIRON ETIENNE SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIRON ETIENNE SA, company assigned to the tax number BE03568328857. The company PIRON ETIENNE SA is located at the address: Rue De La Fontaine 3 4880 Aubel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 113,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in PIRON ETIENNE SA were not found.
The main activity of PIRON ETIENNE SA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRON ETIENNE SA is not available. You also can look at reviews of PIRON ETIENNE SA, open positions, location of PIRON ETIENNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRON ETIENNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRON ETIENNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRON ETIENNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRON ETIENNE SA, employees, financial statistics.