INGRID INGHELS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • INGRID INGHELS
Private companiesLegal Services • INGRID INGHELS

Contactgegevens INGRID INGHELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGRID INGHELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGRID INGHELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOBSESTEENWEG 245; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23755243 (+32-23755243) 23755243 (+32-23755243)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGRID INGHELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGRID INGHELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGRID INGHELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGRID INGHELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGRID INGHELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGRID INGHELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGRID INGHELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGRID INGHELS
Products information INGRID INGHELS

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in INGRID INGHELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGRID INGHELS
(Get full report from official database of BE for INGRID INGHELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGRID INGHELS
Addition kinds of activities for INGRID INGHELS

508500. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
23290207. Mackinaws: mannen, jongeren en jongens | Mackinaws: men's, youths', and boys'
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec

Werken bij INGRID INGHELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGRID INGHELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGRID INGHELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGRID INGHELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

 • keukenhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

 • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

 • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

 • Planner (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

 • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • KELNER (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van INGRID INGHELS in sociale netwerken
Look for responds of INGRID INGHELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGRID INGHELS. Laat een reactie achter voor INGRID INGHELS. INGRID INGHELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGRID INGHELS. Leave a respond for INGRID INGHELS. INGRID INGHELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGRID INGHELS op de google maps. Adres en contacten INGRID INGHELS
Location of INGRID INGHELS on the google maps. Address and contacts of INGRID INGHELS

Andere gerelateerde bedrijven als come INGRID INGHELS INGRID INGHELS: Gregoor J-P | Cardinal Geneviève | GERARD PEELMAN | MARTINE LAMPAERT | DONALD WILLEMS

Other related companies as INGRID INGHELS: Gregoor J-P | Cardinal Geneviève | GERARD PEELMAN | MARTINE LAMPAERT | DONALD WILLEMS

INGRID INGHELS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGRID INGHELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf INGRID INGHELS bevindt zich op het adres: SINT-JOBSESTEENWEG 245; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in INGRID INGHELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INGRID INGHELS is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGRID INGHELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGRID INGHELS, openstaande posities, locatie van INGRID INGHELS op de kaart.

INGRID INGHELS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGRID INGHELS, company assigned to the tax number BE07185852050. The company INGRID INGHELS is located at the address: SINT-JOBSESTEENWEG 245; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in INGRID INGHELS were not found.
The main activity of INGRID INGHELS is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INGRID INGHELS is not available. You also can look at reviews of INGRID INGHELS, open positions, location of INGRID INGHELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGRID INGHELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGRID INGHELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGRID INGHELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGRID INGHELS, employees, financial statistics.