GERARD PEELMAN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GERARD PEELMAN
Private companiesLegal Services • GERARD PEELMAN

Contactgegevens GERARD PEELMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD PEELMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD PEELMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENEINDESTRAAT 17; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93675605 (+32-93675605) 93675605 (+32-93675605)

Fax (fax): +32 (61) 286-94-92 +32 (61) 286-94-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD PEELMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD PEELMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD PEELMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD PEELMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD PEELMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD PEELMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD PEELMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD PEELMAN
Products information GERARD PEELMAN

BTW identificatienummer (tax): BE09091979980
Ondernemingsnummer: 5513458251
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GERARD PEELMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD PEELMAN
(Get full report from official database of BE for GERARD PEELMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD PEELMAN
Addition kinds of activities for GERARD PEELMAN

22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
36450100. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
38410102. Oftalmische lasers | Ophthalmic lasers
50850601. Borstels, industrieel | Brushes, industrial
51910302. Graszaad | Grass seed
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.

Werken bij GERARD PEELMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD PEELMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD PEELMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD PEELMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

 • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

 • Service Technieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

 • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

  Regio: LEFFINGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: IBIC

  Type: Vaste Job

  Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

 • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DE ZES STERREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

 • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

  Type: Werfreserve

  We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van GERARD PEELMAN in sociale netwerken
Look for responds of GERARD PEELMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD PEELMAN. Laat een reactie achter voor GERARD PEELMAN. GERARD PEELMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD PEELMAN. Leave a respond for GERARD PEELMAN. GERARD PEELMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD PEELMAN op de google maps. Adres en contacten GERARD PEELMAN
Location of GERARD PEELMAN on the google maps. Address and contacts of GERARD PEELMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD PEELMAN GERARD PEELMAN: MULIER | FREE RECORD SHOP | Vernaillen Sven | De Meyer Gert | PIZZA MANGIA & VIA

Other related companies as GERARD PEELMAN: MULIER | FREE RECORD SHOP | Vernaillen Sven | De Meyer Gert | PIZZA MANGIA & VIA

GERARD PEELMAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD PEELMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091979980. Het bedrijf GERARD PEELMAN bevindt zich op het adres: MOLENEINDESTRAAT 17; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in GERARD PEELMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD PEELMAN is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD PEELMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD PEELMAN, openstaande posities, locatie van GERARD PEELMAN op de kaart.

GERARD PEELMAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD PEELMAN, company assigned to the tax number BE09091979980. The company GERARD PEELMAN is located at the address: MOLENEINDESTRAAT 17; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in GERARD PEELMAN were not found.
The main activity of GERARD PEELMAN is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD PEELMAN is not available. You also can look at reviews of GERARD PEELMAN, open positions, location of GERARD PEELMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD PEELMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD PEELMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD PEELMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD PEELMAN, employees, financial statistics.