IMMO-WACHE

Contactgegevens IMMO-WACHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO-WACHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO-WACHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUSHAYE 278; 4880; AUBEL, België

Telefoon (phone): 87686766 (+32-87686766) 87686766 (+32-87686766)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO-WACHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO-WACHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO-WACHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO-WACHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO-WACHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO-WACHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO-WACHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO-WACHE
Products information IMMO-WACHE

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in IMMO-WACHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO-WACHE
(Get full report from official database of BE for IMMO-WACHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO-WACHE
Addition kinds of activities for IMMO-WACHE

283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
508799. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau
73319905. Mailinglist management | Mailing list management

Werken bij IMMO-WACHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO-WACHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO-WACHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO-WACHE. Looking for open vacancies in other companies

 • wegenwerker (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

 • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

 • Loodgieter (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

  Regio: MANNEKENSVERE

  Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

 • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

 • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

  Type: Werfreserve

  Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van IMMO-WACHE in sociale netwerken
Look for responds of IMMO-WACHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO-WACHE. Laat een reactie achter voor IMMO-WACHE. IMMO-WACHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO-WACHE. Leave a respond for IMMO-WACHE. IMMO-WACHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO-WACHE op de google maps. Adres en contacten IMMO-WACHE
Location of IMMO-WACHE on the google maps. Address and contacts of IMMO-WACHE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO-WACHE IMMO-WACHE: Coeur du Bois | Cooremans S | Cools Germain | GARMAT EUROPE NV | MARTIN FRYNS

Other related companies as IMMO-WACHE: Coeur du Bois | Cooremans S | Cools Germain | GARMAT EUROPE NV | MARTIN FRYNS

IMMO-WACHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO-WACHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf IMMO-WACHE bevindt zich op het adres: BUSHAYE 278; 4880; AUBEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMO-WACHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO-WACHE is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO-WACHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO-WACHE, openstaande posities, locatie van IMMO-WACHE op de kaart.

IMMO-WACHE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO-WACHE, company assigned to the tax number BE02516662597. The company IMMO-WACHE is located at the address: BUSHAYE 278; 4880; AUBEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMO-WACHE were not found.
The main activity of IMMO-WACHE is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO-WACHE is not available. You also can look at reviews of IMMO-WACHE, open positions, location of IMMO-WACHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO-WACHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO-WACHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO-WACHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO-WACHE, employees, financial statistics.