Coeur du Bois

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Coeur du Bois
Private companiesTobacco Products • Coeur du Bois

Contactgegevens Coeur du Bois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coeur du Bois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coeur du Bois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Papilards 137; 4610; Beyne-Heusay (Queue-du-Bois), België

Telefoon (phone): +32 (64) 783-70-18 +32 (64) 783-70-18

Fax (fax): 04 370 10 45 (+32-04 370 10 45) 04 370 10 45 (+32-04 370 10 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coeur du Bois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coeur du Bois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coeur du Bois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coeur du Bois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coeur du Bois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coeur du Bois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coeur du Bois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coeur du Bois
Products information Coeur du Bois

BTW identificatienummer (tax): BE09298248291
Ondernemingsnummer: 6448120117
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Coeur du Bois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coeur du Bois
(Get full report from official database of BE for Coeur du Bois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coeur du Bois
Addition kinds of activities for Coeur du Bois

322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij Coeur du Bois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coeur du Bois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coeur du Bois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coeur du Bois. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Coeur du Bois in sociale netwerken
Look for responds of Coeur du Bois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coeur du Bois. Laat een reactie achter voor Coeur du Bois. Coeur du Bois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coeur du Bois. Leave a respond for Coeur du Bois. Coeur du Bois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coeur du Bois op de google maps. Adres en contacten Coeur du Bois
Location of Coeur du Bois on the google maps. Address and contacts of Coeur du Bois

Andere gerelateerde bedrijven als come Coeur du Bois Coeur du Bois: COIFFURE ORFATI | Bulmetal BVBA | ALFRED VAN RUYSEVELT | LUC VAN STEENBERGE | REISEBURO OLYMPIA

Other related companies as Coeur du Bois: COIFFURE ORFATI | Bulmetal BVBA | ALFRED VAN RUYSEVELT | LUC VAN STEENBERGE | REISEBURO OLYMPIA

Coeur du Bois is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coeur du Bois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09298248291. Het bedrijf Coeur du Bois bevindt zich op het adres: Rue des Papilards 137; 4610; Beyne-Heusay (Queue-du-Bois). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in Coeur du Bois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coeur du Bois is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coeur du Bois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coeur du Bois, openstaande posities, locatie van Coeur du Bois op de kaart.

Coeur du Bois is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coeur du Bois, company assigned to the tax number BE09298248291. The company Coeur du Bois is located at the address: Rue des Papilards 137; 4610; Beyne-Heusay (Queue-du-Bois). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in Coeur du Bois were not found.
The main activity of Coeur du Bois is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coeur du Bois is not available. You also can look at reviews of Coeur du Bois, open positions, location of Coeur du Bois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coeur du Bois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coeur du Bois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coeur du Bois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coeur du Bois, employees, financial statistics.