IMMO DOMINIQUE

Contactgegevens IMMO DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN EYCKSTRAAT 43; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22530680 (+32-22530680) 22530680 (+32-22530680)

Fax (fax): +32 (14) 960-46-84 +32 (14) 960-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO DOMINIQUE
Products information IMMO DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02177734375
Ondernemingsnummer: 1159027099
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in IMMO DOMINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for IMMO DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO DOMINIQUE
Addition kinds of activities for IMMO DOMINIQUE

10610202. Psilomelane mijnbouw | Psilomelane mining
17969907. Installatie van stroomopwekking apparatuur | Power generating equipment installation
22810203. Manmade stapelvezel garens, gespin | Manmade staple fiber yarn, spun
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
50650403. Gesloten circuit tv | Closed circuit tv

Werken bij IMMO DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

 • Magazijnier (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

 • Monteur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

 • Lab Technician (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

 • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

 • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

 • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

 • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

 • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: S.A.M.

  Type: Flexijob

  Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van IMMO DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of IMMO DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor IMMO DOMINIQUE. IMMO DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO DOMINIQUE. Leave a respond for IMMO DOMINIQUE. IMMO DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten IMMO DOMINIQUE
Location of IMMO DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of IMMO DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO DOMINIQUE IMMO DOMINIQUE: LEFEBRE G. & TAELMAN D. | ACCESSOIRE (L') | Devos J | PASCALE LEGAYE | Christian et Jenny (Chez)

Other related companies as IMMO DOMINIQUE: LEFEBRE G. & TAELMAN D. | ACCESSOIRE (L') | Devos J | PASCALE LEGAYE | Christian et Jenny (Chez)

IMMO DOMINIQUE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02177734375. Het bedrijf IMMO DOMINIQUE bevindt zich op het adres: VAN EYCKSTRAAT 43; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMO DOMINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO DOMINIQUE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van IMMO DOMINIQUE op de kaart.

IMMO DOMINIQUE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE02177734375. The company IMMO DOMINIQUE is located at the address: VAN EYCKSTRAAT 43; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMO DOMINIQUE were not found.
The main activity of IMMO DOMINIQUE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of IMMO DOMINIQUE, open positions, location of IMMO DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO DOMINIQUE, employees, financial statistics.