LEFEBRE G. & TAELMAN D.

Contactgegevens LEFEBRE G. & TAELMAN D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEBRE G. & TAELMAN D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEBRE G. & TAELMAN D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPILDOORNSTRAAT 48; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56702850 (+32-56702850) 56702850 (+32-56702850)

Fax (fax): +32 (14) 817-28-57 +32 (14) 817-28-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEBRE G. & TAELMAN D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEBRE G. & TAELMAN D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEBRE G. & TAELMAN D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEBRE G. & TAELMAN D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEBRE G. & TAELMAN D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEBRE G. & TAELMAN D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEBRE G. & TAELMAN D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEBRE G. & TAELMAN D.
Products information LEFEBRE G. & TAELMAN D.

BTW identificatienummer (tax): BE03991302490
Ondernemingsnummer: 1587219238
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LEFEBRE G. & TAELMAN D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEBRE G. & TAELMAN D.
(Get full report from official database of BE for LEFEBRE G. & TAELMAN D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEBRE G. & TAELMAN D.
Addition kinds of activities for LEFEBRE G. & TAELMAN D.

679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
48320103. tijdgenoot | Contemporary
60990100. Controleer clearing services | Check clearing services
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij LEFEBRE G. & TAELMAN D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEBRE G. & TAELMAN D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEBRE G. & TAELMAN D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEBRE G. & TAELMAN D.. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van LEFEBRE G. & TAELMAN D. in sociale netwerken
Look for responds of LEFEBRE G. & TAELMAN D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEBRE G. & TAELMAN D.. Laat een reactie achter voor LEFEBRE G. & TAELMAN D.. LEFEBRE G. & TAELMAN D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEBRE G. & TAELMAN D.. Leave a respond for LEFEBRE G. & TAELMAN D.. LEFEBRE G. & TAELMAN D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEBRE G. & TAELMAN D. op de google maps. Adres en contacten LEFEBRE G. & TAELMAN D.
Location of LEFEBRE G. & TAELMAN D. on the google maps. Address and contacts of LEFEBRE G. & TAELMAN D.

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEBRE G. & TAELMAN D. LEFEBRE G. & TAELMAN D.: GARGOTE DU MIDI | Nkulufa Elembe Yves | ADOMISI'L CHAUMONT-GISTOUX, DION-VALMONT | HOLEMANS LUDO | Verniers Corinne

Other related companies as LEFEBRE G. & TAELMAN D.: GARGOTE DU MIDI | Nkulufa Elembe Yves | ADOMISI'L CHAUMONT-GISTOUX, DION-VALMONT | HOLEMANS LUDO | Verniers Corinne

LEFEBRE G. & TAELMAN D. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEBRE G. & TAELMAN D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991302490. Het bedrijf LEFEBRE G. & TAELMAN D. bevindt zich op het adres: SPILDOORNSTRAAT 48; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling. Producten gemaakt in LEFEBRE G. & TAELMAN D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFEBRE G. & TAELMAN D. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEBRE G. & TAELMAN D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEBRE G. & TAELMAN D., openstaande posities, locatie van LEFEBRE G. & TAELMAN D. op de kaart.

LEFEBRE G. & TAELMAN D. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEBRE G. & TAELMAN D., company assigned to the tax number BE03991302490. The company LEFEBRE G. & TAELMAN D. is located at the address: SPILDOORNSTRAAT 48; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Houtbewerking and -behandeling. Products created in LEFEBRE G. & TAELMAN D. were not found.
The main activity of LEFEBRE G. & TAELMAN D. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEBRE G. & TAELMAN D. is not available. You also can look at reviews of LEFEBRE G. & TAELMAN D., open positions, location of LEFEBRE G. & TAELMAN D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEBRE G. & TAELMAN D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEBRE G. & TAELMAN D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEBRE G. & TAELMAN D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEBRE G. & TAELMAN D., employees, financial statistics.