GARGOTE DU MIDI

Contactgegevens GARGOTE DU MIDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARGOTE DU MIDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARGOTE DU MIDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BAUME 281; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43309929 (+32-43309929) 43309929 (+32-43309929)

Fax (fax): +32 (64) 433-35-61 +32 (64) 433-35-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARGOTE DU MIDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARGOTE DU MIDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARGOTE DU MIDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARGOTE DU MIDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARGOTE DU MIDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARGOTE DU MIDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARGOTE DU MIDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARGOTE DU MIDI
Products information GARGOTE DU MIDI

BTW identificatienummer (tax): BE07935394287
Ondernemingsnummer: 4502990722
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GARGOTE DU MIDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARGOTE DU MIDI
(Get full report from official database of BE for GARGOTE DU MIDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARGOTE DU MIDI
Addition kinds of activities for GARGOTE DU MIDI

20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics
39499915. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment

Werken bij GARGOTE DU MIDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARGOTE DU MIDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARGOTE DU MIDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARGOTE DU MIDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van GARGOTE DU MIDI in sociale netwerken
Look for responds of GARGOTE DU MIDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARGOTE DU MIDI. Laat een reactie achter voor GARGOTE DU MIDI. GARGOTE DU MIDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARGOTE DU MIDI. Leave a respond for GARGOTE DU MIDI. GARGOTE DU MIDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARGOTE DU MIDI op de google maps. Adres en contacten GARGOTE DU MIDI
Location of GARGOTE DU MIDI on the google maps. Address and contacts of GARGOTE DU MIDI

Andere gerelateerde bedrijven als come GARGOTE DU MIDI GARGOTE DU MIDI: Malou | VAN WEERSTH OFFERMAN | Vandromme H | UNIVERS DU MODELE REDUIT | R.T.B.F. RADIO

Other related companies as GARGOTE DU MIDI: Malou | VAN WEERSTH OFFERMAN | Vandromme H | UNIVERS DU MODELE REDUIT | R.T.B.F. RADIO

GARGOTE DU MIDI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARGOTE DU MIDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935394287. Het bedrijf GARGOTE DU MIDI bevindt zich op het adres: RUE DE LA BAUME 281; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in GARGOTE DU MIDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARGOTE DU MIDI is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARGOTE DU MIDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARGOTE DU MIDI, openstaande posities, locatie van GARGOTE DU MIDI op de kaart.

GARGOTE DU MIDI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARGOTE DU MIDI, company assigned to the tax number BE07935394287. The company GARGOTE DU MIDI is located at the address: RUE DE LA BAUME 281; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants; Voedingsspeciaalzaken. Products created in GARGOTE DU MIDI were not found.
The main activity of GARGOTE DU MIDI is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARGOTE DU MIDI is not available. You also can look at reviews of GARGOTE DU MIDI, open positions, location of GARGOTE DU MIDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARGOTE DU MIDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARGOTE DU MIDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARGOTE DU MIDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARGOTE DU MIDI, employees, financial statistics.