E. MECHELEN-BOVELINGEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • E. MECHELEN-BOVELINGEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • E. MECHELEN-BOVELINGEN

Contactgegevens E. MECHELEN-BOVELINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. MECHELEN-BOVELINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. MECHELEN-BOVELINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GELINDENSTRAAT 101; 3870; HEERS, België

Telefoon (phone): 11487035 (+32-11487035) 11487035 (+32-11487035)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. MECHELEN-BOVELINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. MECHELEN-BOVELINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. MECHELEN-BOVELINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. MECHELEN-BOVELINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. MECHELEN-BOVELINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. MECHELEN-BOVELINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. MECHELEN-BOVELINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. MECHELEN-BOVELINGEN
Products information E. MECHELEN-BOVELINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. MECHELEN-BOVELINGEN
(Get full report from official database of BE for E. MECHELEN-BOVELINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. MECHELEN-BOVELINGEN
Addition kinds of activities for E. MECHELEN-BOVELINGEN

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
35780300. Bankmachines | Banking machines
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij E. MECHELEN-BOVELINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. MECHELEN-BOVELINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. MECHELEN-BOVELINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. MECHELEN-BOVELINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van E. MECHELEN-BOVELINGEN in sociale netwerken
Look for responds of E. MECHELEN-BOVELINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. MECHELEN-BOVELINGEN. Laat een reactie achter voor E. MECHELEN-BOVELINGEN. E. MECHELEN-BOVELINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. MECHELEN-BOVELINGEN. Leave a respond for E. MECHELEN-BOVELINGEN. E. MECHELEN-BOVELINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. MECHELEN-BOVELINGEN op de google maps. Adres en contacten E. MECHELEN-BOVELINGEN
Location of E. MECHELEN-BOVELINGEN on the google maps. Address and contacts of E. MECHELEN-BOVELINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come E. MECHELEN-BOVELINGEN E. MECHELEN-BOVELINGEN: WINDMOLDERS | Otto Belgium NV | Brucco SA | X. MASSET | MOLIGNEE COMPOSITE

Other related companies as E. MECHELEN-BOVELINGEN: WINDMOLDERS | Otto Belgium NV | Brucco SA | X. MASSET | MOLIGNEE COMPOSITE

E. MECHELEN-BOVELINGEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. MECHELEN-BOVELINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf E. MECHELEN-BOVELINGEN bevindt zich op het adres: GELINDENSTRAAT 101; 3870; HEERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van E. MECHELEN-BOVELINGEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. MECHELEN-BOVELINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. MECHELEN-BOVELINGEN, openstaande posities, locatie van E. MECHELEN-BOVELINGEN op de kaart.

E. MECHELEN-BOVELINGEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. MECHELEN-BOVELINGEN, company assigned to the tax number BE07001556396. The company E. MECHELEN-BOVELINGEN is located at the address: GELINDENSTRAAT 101; 3870; HEERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of E. MECHELEN-BOVELINGEN is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of E. MECHELEN-BOVELINGEN is not available. You also can look at reviews of E. MECHELEN-BOVELINGEN, open positions, location of E. MECHELEN-BOVELINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. MECHELEN-BOVELINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. MECHELEN-BOVELINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. MECHELEN-BOVELINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. MECHELEN-BOVELINGEN, employees, financial statistics.