Otto Belgium NV

Contactgegevens Otto Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Otto Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Otto Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dillenbossen 3c 2400 Mol, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Otto Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Otto Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Otto Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Otto Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Otto Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Otto Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Otto Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Otto Belgium NV
Products information Otto Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE02834716796
Ondernemingsnummer: 9576751708
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Waste containers,waste baskets

Product categorie (product category): Dust-Bins And Wheeled Waste Containers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Otto Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Otto Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Otto Belgium NV
Addition kinds of activities for Otto Belgium NV

325900. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
35230203. Weeding machines, landbouw | Weeding machines, agricultural
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
39659905. Rits | Zipper
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij Otto Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Otto Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Otto Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Otto Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van Otto Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Otto Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Otto Belgium NV. Laat een reactie achter voor Otto Belgium NV. Otto Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Otto Belgium NV. Leave a respond for Otto Belgium NV. Otto Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Otto Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Otto Belgium NV
Location of Otto Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Otto Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Otto Belgium NV Otto Belgium NV: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | LUC MERTENS | ERIC ROOSENS | CONTAINERDIENST LAMOTE | Adviesco BVBA

Other related companies as Otto Belgium NV: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | LUC MERTENS | ERIC ROOSENS | CONTAINERDIENST LAMOTE | Adviesco BVBA

Otto Belgium NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Otto Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02834716796. Het bedrijf Otto Belgium NV bevindt zich op het adres: Dillenbossen 3c 2400 Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dust-Bins And Wheeled Waste Containers. Lijst met producten zijn Waste containers,waste baskets.
De hoofdactiviteit van Otto Belgium NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Otto Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Otto Belgium NV, openstaande posities, locatie van Otto Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Otto Belgium NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Otto Belgium NV, company assigned to the tax number BE02834716796. The company Otto Belgium NV is located at the address: Dillenbossen 3c 2400 Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dust-Bins And Wheeled Waste Containers. List of products are Waste containers,waste baskets.
The main activity of Otto Belgium NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Otto Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Otto Belgium NV, open positions, location of Otto Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Otto Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Otto Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Otto Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Otto Belgium NV, employees, financial statistics.