IMKO BEHEER

Contactgegevens IMKO BEHEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMKO BEHEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMKO BEHEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTEENWEG 232; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16224747 (+32-16224747) 16224747 (+32-16224747)

Fax (fax): +32 (86) 957-51-95 +32 (86) 957-51-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMKO BEHEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMKO BEHEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMKO BEHEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMKO BEHEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMKO BEHEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMKO BEHEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMKO BEHEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMKO BEHEER
Products information IMKO BEHEER

BTW identificatienummer (tax): BE04798522949
Ondernemingsnummer: 9499298095
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in IMKO BEHEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMKO BEHEER
(Get full report from official database of BE for IMKO BEHEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMKO BEHEER
Addition kinds of activities for IMKO BEHEER

283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
20350107. Geurstoffen, Groentesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, vegetable sauces (except tomato and dry)
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
39140200. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
44899900. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij IMKO BEHEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMKO BEHEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMKO BEHEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMKO BEHEER. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • Koeltechnicus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Studentenjob

  - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

 • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMAX

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

 • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

 • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

 • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

 • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Dyco nv

  Type: Vaste Job

  Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van IMKO BEHEER in sociale netwerken
Look for responds of IMKO BEHEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMKO BEHEER. Laat een reactie achter voor IMKO BEHEER. IMKO BEHEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMKO BEHEER. Leave a respond for IMKO BEHEER. IMKO BEHEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMKO BEHEER op de google maps. Adres en contacten IMKO BEHEER
Location of IMKO BEHEER on the google maps. Address and contacts of IMKO BEHEER

Andere gerelateerde bedrijven als come IMKO BEHEER IMKO BEHEER: BUURTSLAGERS | THAI VIET ROYAL | Van Oers R | Beeldenparadijs ('t) | Holvoet A

Other related companies as IMKO BEHEER: BUURTSLAGERS | THAI VIET ROYAL | Van Oers R | Beeldenparadijs ('t) | Holvoet A

IMKO BEHEER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMKO BEHEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04798522949. Het bedrijf IMKO BEHEER bevindt zich op het adres: TERVUURSESTEENWEG 232; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMKO BEHEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMKO BEHEER is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMKO BEHEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMKO BEHEER, openstaande posities, locatie van IMKO BEHEER op de kaart.

IMKO BEHEER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMKO BEHEER, company assigned to the tax number BE04798522949. The company IMKO BEHEER is located at the address: TERVUURSESTEENWEG 232; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMKO BEHEER were not found.
The main activity of IMKO BEHEER is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMKO BEHEER is not available. You also can look at reviews of IMKO BEHEER, open positions, location of IMKO BEHEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMKO BEHEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMKO BEHEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMKO BEHEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMKO BEHEER, employees, financial statistics.