Van Oers R

Contactgegevens Van Oers R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Oers R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Oers R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijkmakerlaan 3A; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 669 73 56 (+32-03 669 73 56) 03 669 73 56 (+32-03 669 73 56)

Fax (fax): 03 669 52 80 (+32-03 669 52 80) 03 669 52 80 (+32-03 669 52 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Oers R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Oers R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Oers R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Oers R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Oers R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Oers R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Oers R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Oers R
Products information Van Oers R

BTW identificatienummer (tax): BE07243804931
Ondernemingsnummer: 7636840820
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Oers R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insect screens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Oers R
(Get full report from official database of BE for Van Oers R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Oers R
Addition kinds of activities for Van Oers R

097102. Jachtdiensten | Hunting services
478902. Passagiers trein diensten | Passenger train services
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
39999943. Window squegees | Window squegees
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative

Werken bij Van Oers R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Oers R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Oers R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Oers R. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Van Oers R in sociale netwerken
Look for responds of Van Oers R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Oers R. Laat een reactie achter voor Van Oers R. Van Oers R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Oers R. Leave a respond for Van Oers R. Van Oers R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Oers R op de google maps. Adres en contacten Van Oers R
Location of Van Oers R on the google maps. Address and contacts of Van Oers R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Oers R Van Oers R: Mommerency B | Van Bever L | RUGBY CLUB BERINGEN | Brochez Antoine | LUC VANDEPOEL

Other related companies as Van Oers R: Mommerency B | Van Bever L | RUGBY CLUB BERINGEN | Brochez Antoine | LUC VANDEPOEL

Van Oers R is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Oers R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07243804931. Het bedrijf Van Oers R bevindt zich op het adres: Rijkmakerlaan 3A; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insect screens. Producten gemaakt in Van Oers R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Oers R is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Oers R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Oers R, openstaande posities, locatie van Van Oers R op de kaart.

Van Oers R is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Oers R, company assigned to the tax number BE07243804931. The company Van Oers R is located at the address: Rijkmakerlaan 3A; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insect screens. Products created in Van Oers R were not found.
The main activity of Van Oers R is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Oers R is not available. You also can look at reviews of Van Oers R, open positions, location of Van Oers R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Oers R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Oers R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Oers R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Oers R, employees, financial statistics.