GYMNICLUB

Contactgegevens GYMNICLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYMNICLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYMNICLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NINOVE 601; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 24115719 (+32-24115719) 24115719 (+32-24115719)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYMNICLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYMNICLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYMNICLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYMNICLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYMNICLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYMNICLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYMNICLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYMNICLUB
Products information GYMNICLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYMNICLUB
(Get full report from official database of BE for GYMNICLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYMNICLUB
Addition kinds of activities for GYMNICLUB

7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
24499902. Containers, multiplex en fineerhout | Containers, plywood and veneer wood
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services

Werken bij GYMNICLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYMNICLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYMNICLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYMNICLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

 • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

 • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

 • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Calculator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

 • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZOEMZOEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • Project manager (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

 • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: VTC

  Type: Werfreserve

  Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van GYMNICLUB in sociale netwerken
Look for responds of GYMNICLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYMNICLUB. Laat een reactie achter voor GYMNICLUB. GYMNICLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYMNICLUB. Leave a respond for GYMNICLUB. GYMNICLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYMNICLUB op de google maps. Adres en contacten GYMNICLUB
Location of GYMNICLUB on the google maps. Address and contacts of GYMNICLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come GYMNICLUB GYMNICLUB: E.F.T. Construct ASBL | DEXIA | PIRET RAYMOND ET DENIS | N.V. SONNEVILLE | WEX-WALLONIE EXPO SA

Other related companies as GYMNICLUB: E.F.T. Construct ASBL | DEXIA | PIRET RAYMOND ET DENIS | N.V. SONNEVILLE | WEX-WALLONIE EXPO SA

GYMNICLUB is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYMNICLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf GYMNICLUB bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NINOVE 601; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Centres de fitness. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van GYMNICLUB is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYMNICLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYMNICLUB, openstaande posities, locatie van GYMNICLUB op de kaart.

GYMNICLUB is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYMNICLUB, company assigned to the tax number BE04490356445. The company GYMNICLUB is located at the address: CHAUSS?E DE NINOVE 601; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Centres de fitness. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of GYMNICLUB is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GYMNICLUB is not available. You also can look at reviews of GYMNICLUB, open positions, location of GYMNICLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYMNICLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYMNICLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYMNICLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYMNICLUB, employees, financial statistics.