WEX-WALLONIE EXPO SA

Contactgegevens WEX-WALLONIE EXPO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEX-WALLONIE EXPO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEX-WALLONIE EXPO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES DEUX PROVINCES 1; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 084 34 08 00 (+32-084 34 08 00) 084 34 08 00 (+32-084 34 08 00)

Fax (fax): 084 34 08 09 (+32-084 34 08 09) 084 34 08 09 (+32-084 34 08 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEX-WALLONIE EXPO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEX-WALLONIE EXPO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEX-WALLONIE EXPO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEX-WALLONIE EXPO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEX-WALLONIE EXPO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEX-WALLONIE EXPO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEX-WALLONIE EXPO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEX-WALLONIE EXPO SA
Products information WEX-WALLONIE EXPO SA

BTW identificatienummer (tax): BE08196319580
Ondernemingsnummer: 5122070312
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in WEX-WALLONIE EXPO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fairs, shows, exhibitions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEX-WALLONIE EXPO SA
(Get full report from official database of BE for WEX-WALLONIE EXPO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEX-WALLONIE EXPO SA
Addition kinds of activities for WEX-WALLONIE EXPO SA

395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
32719913. Plintblokken, prefab terrazzo | Plinth blocks, precast terrazzo
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping
79990203. Golf professionals | Golf professionals

Werken bij WEX-WALLONIE EXPO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEX-WALLONIE EXPO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEX-WALLONIE EXPO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEX-WALLONIE EXPO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van WEX-WALLONIE EXPO SA in sociale netwerken
Look for responds of WEX-WALLONIE EXPO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEX-WALLONIE EXPO SA. Laat een reactie achter voor WEX-WALLONIE EXPO SA. WEX-WALLONIE EXPO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEX-WALLONIE EXPO SA. Leave a respond for WEX-WALLONIE EXPO SA. WEX-WALLONIE EXPO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEX-WALLONIE EXPO SA op de google maps. Adres en contacten WEX-WALLONIE EXPO SA
Location of WEX-WALLONIE EXPO SA on the google maps. Address and contacts of WEX-WALLONIE EXPO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WEX-WALLONIE EXPO SA WEX-WALLONIE EXPO SA: LA CARAFE D'OR | HILDEKE WITTOEK | F.C. ANTW. WATERWERKEN | B & B Phileas Fogg | ALFONS UYTTENDAELE

Other related companies as WEX-WALLONIE EXPO SA: LA CARAFE D'OR | HILDEKE WITTOEK | F.C. ANTW. WATERWERKEN | B & B Phileas Fogg | ALFONS UYTTENDAELE

WEX-WALLONIE EXPO SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEX-WALLONIE EXPO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08196319580. Het bedrijf WEX-WALLONIE EXPO SA bevindt zich op het adres: RUE DES DEUX PROVINCES 1; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fairs, shows, exhibitions. Producten gemaakt in WEX-WALLONIE EXPO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEX-WALLONIE EXPO SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEX-WALLONIE EXPO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEX-WALLONIE EXPO SA, openstaande posities, locatie van WEX-WALLONIE EXPO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEX-WALLONIE EXPO SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEX-WALLONIE EXPO SA, company assigned to the tax number BE08196319580. The company WEX-WALLONIE EXPO SA is located at the address: RUE DES DEUX PROVINCES 1; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fairs, shows, exhibitions. Products created in WEX-WALLONIE EXPO SA were not found.
The main activity of WEX-WALLONIE EXPO SA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WEX-WALLONIE EXPO SA is not available. You also can look at reviews of WEX-WALLONIE EXPO SA, open positions, location of WEX-WALLONIE EXPO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEX-WALLONIE EXPO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEX-WALLONIE EXPO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEX-WALLONIE EXPO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEX-WALLONIE EXPO SA, employees, financial statistics.