F.C. ANTW. WATERWERKEN

Contactgegevens F.C. ANTW. WATERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. ANTW. WATERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. ANTW. WATERWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOETBALSTRAAT 36; 1981; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15610052 (+32-15610052) 15610052 (+32-15610052)

Fax (fax): +32 (12) 449-82-11 +32 (12) 449-82-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. ANTW. WATERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. ANTW. WATERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. ANTW. WATERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. ANTW. WATERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. ANTW. WATERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. ANTW. WATERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. ANTW. WATERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. ANTW. WATERWERKEN
Products information F.C. ANTW. WATERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01563323974
Ondernemingsnummer: 2173889160
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. ANTW. WATERWERKEN
(Get full report from official database of BE for F.C. ANTW. WATERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. ANTW. WATERWERKEN
Addition kinds of activities for F.C. ANTW. WATERWERKEN

26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft

Werken bij F.C. ANTW. WATERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. ANTW. WATERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. ANTW. WATERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. ANTW. WATERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van F.C. ANTW. WATERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of F.C. ANTW. WATERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. ANTW. WATERWERKEN. Laat een reactie achter voor F.C. ANTW. WATERWERKEN. F.C. ANTW. WATERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. ANTW. WATERWERKEN. Leave a respond for F.C. ANTW. WATERWERKEN. F.C. ANTW. WATERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. ANTW. WATERWERKEN op de google maps. Adres en contacten F.C. ANTW. WATERWERKEN
Location of F.C. ANTW. WATERWERKEN on the google maps. Address and contacts of F.C. ANTW. WATERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. ANTW. WATERWERKEN F.C. ANTW. WATERWERKEN: ALFA PRINT SOLUTIONS | Chardonnay Meerdael | MARHABA | Renier M | Ceremony Shop

Other related companies as F.C. ANTW. WATERWERKEN: ALFA PRINT SOLUTIONS | Chardonnay Meerdael | MARHABA | Renier M | Ceremony Shop

F.C. ANTW. WATERWERKEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. ANTW. WATERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563323974. Het bedrijf F.C. ANTW. WATERWERKEN bevindt zich op het adres: VOETBALSTRAAT 36; 1981; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. ANTW. WATERWERKEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. ANTW. WATERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. ANTW. WATERWERKEN, openstaande posities, locatie van F.C. ANTW. WATERWERKEN op de kaart.

F.C. ANTW. WATERWERKEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. ANTW. WATERWERKEN, company assigned to the tax number BE01563323974. The company F.C. ANTW. WATERWERKEN is located at the address: VOETBALSTRAAT 36; 1981; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. ANTW. WATERWERKEN is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. ANTW. WATERWERKEN is not available. You also can look at reviews of F.C. ANTW. WATERWERKEN, open positions, location of F.C. ANTW. WATERWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. ANTW. WATERWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. ANTW. WATERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. ANTW. WATERWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. ANTW. WATERWERKEN, employees, financial statistics.